2777
2789

من الان یه تاپیک دیگ هم زده بودم فکر میکردم از سنگ کلیه ام لک دیدم ولی الان مطمئن شدم از واژنمه، تکرر ادرار گرفتم خودمو خشک کردم فهمیدم ، کیا اینجوری بودن؟؟؟ یعنی چی میشه؟؟  

خیر باشه پیش میاد  درد که نداری؟ 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا پیش میاد؟؟؟ 

ببین اگه انقباض نداری و درد نداری و کلا همون خون رو دیدی تموم شد هیچی نیست ان شالله

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

تورو خدا برام دعا کن، یه کم درد خفیف دارم انگار

آروم باش عزیزم ان شالله چیزی نیست

من از ۵ماهگی انقدر انقباض داشتما یه دفعه شکمم طوری سفت می شد دیگه تو شش ماهگی میگفتم من ۶ماهه زایمان می کنم

این دردا پش میاد

لکه بینیت رو هم چک کن اگه ادامه دار نیست هیچی نیست تازه  امکان داره از یبوستت باشه عزیزم

شاید لکه بینیت از مقعدت بوده متوجه نشدی

زیاد فکر نکن

لابد شکم اوله درسته؟

نه بابا، بچه سوممه، قبلیا اصلا اینطوری نبود

عه مبارک باشه انقدر نگران نباش پس

خودت میگی هفته ۱۶هم خون دیدی چیزی نبود ان شالله اینم چیزی نیست

صلوات بفرست بگیر بخواب این نی نی سایت خیلی بده

من ۱۳روز تاخیر داشتم بی بی چکام مثبت میشد انقدر اینجا چرخیدم استرس به خودم وارد کردم آخرشم پریود شدم

به خدا خیلی بده انقدر نگران نباش

صلوات بفرست ان شالله صبح بیدار بشی رفع بشه....اگرم خواستی صبح برو مرکز بهداشت برای صدای قلب خیالت راحت بشه

خدا خیرت بده عزیزم ، ممنونم از راهنماییات، دعا کن برام

چشم حتما

ان شالله خدابهت سلامتی و آرامش بده

شب بخیر