2777
2789
یکی بگه من چجور نزدیکش بشم ! منی ک ی اکانت فیک دارم بازم زورم میاد طرف رو فالوو کنم چ برسه بخوام بر ...

این ک میگم اصلا اکانت نداره.آمارش درآوردم مجرده، حس میکنم اونم نگاهم میکنه

بگوووووو

بیاین  تا بگم 

چند وقتی بود که ازش خوشم اومده بود اوایل خیلی مغرور بود در حد یه نیم نگاه خیلی سرد و بی روح و خشک بود 

تا اینکه باهاش صحبت کردم   آخه  همیشه تو یه فروشگاهبه که اون فروشگاه دوست داداششه و اکثرا اونجاس منم رفتم  و ازش خرید کردم و  باهاش خیلی آروم  و   صحبت کردم  یکم باید تو چشم طرف نگاه کنی  ولی نه زیاد ها که بگه  این چه پروعه  پس یکم باهاش همکلام شدم راجب خرید  و یکم منحرف بازیش گل کرد من گفتم نوشابه دارید  گفت آره  ازینا میخوای گفتم نه اینا خیلی بزرگه اشغال می‌خندید  😐😂

بابد باهاش  راجب یه موضوعی صحبت کنین  و یکم مزه بریزین 😂 بعدش دیگه  او دنیال راهیه ک شما جذبش بشین

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه من روم نمیشه مخصوصا کسی ک روش کراش دارم هولرمیکنم

هول میکنی مثللل من منممممم 

حالا آشناس؟ همسایس؟ کیه

آشماس و هم کارفرمام تو اداره

جووون😂

خوبه خب 

خب پس اگه برا رو ای حرفا میخواید که راحته  بدست آوردنش ولی برا ازدواج کار سخته 

برا کدوم؟؟؟

بیاین  تا بگم    چند وقتی بود که ازش خوشم اومده بود اوایل خیلی مغرور بود در حد ...

همینایی ک گفتی رو من اصن روم نیس انجام بدم بعدش طرف مذهبیه سرش پایینه برم جلوش وایسم چی بگم اخه😂😑 

همکلاسیمه 

جای دیگه نمیبینمش اصلا

همینایی ک گفتی رو من اصن روم نیس انجام بدم بعدش طرف مذهبیه سرش پایینه برم جلوش وایسم چی بگم اخه😂😑& ...

مذهبیه پس توم سعی کن   تو کلاس سرت پایین باشه بعد هر دو تو یه فضا قرار میگیرین ینی فضای پایین😂