eloel مدیر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 1042 عنوان جاری 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 36 پست بچه ها رابطتون با جاری چجوریه؟ به نظرتون چجوری باید رفتار کرد با جاری ؟ اصلا صمیمی میشین یا نه؟ حد و حدوداتون چجوریه تو روابطتون؟ 1401/03/05 | 23:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشرشتهسابق عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1173 جاری هر کار کنی آخرش جاری هست من خودم هم جاری هستم شاید منم از دید اونا همین طور باشم اما من دل خوشی ندارم ازشون کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم میگذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
مهدخت4 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7225 به عنوان یه با تجربه تو جاری داشتن اونم ۵ تا میگم که فقط سلام علیک و در کنار هر حرفی که میزنه فقط یه ... چرا واقعا؟من جاریم خیلی هوامو داره یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
_1990_mar_mar عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 2353 از قدیم گفتن جاری عقرب زیر قالی اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐 مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
خانم_دکترشونم عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 2654 من با جاریم خیلی خوبیم. شکر خدا... خیلی هوای هم رو داریم ولی کاملا محترمانه رفتار میکنیم باهم صمیمی نیستیم. حد رو نگه می داریم. سنش خیلی کمه ولی حسابی زبون دراز هست مگه خانواده شوهر جرعت دارن اسم منو جلوش بیارن 😅😅😅
آشرشتهسابق عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1173 چرا واقعا؟من جاریم خیلی هوامو داره میدونی آخرش حکم یه غریبه داره آخرش دلسوز نیست آخرش یه کرمی داره 😂😂اما از حق نگذریم یکی از جاری هام خوبه کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم میگذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
مهدخت4 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7225 میدونی آخرش حکم یه غریبه داره آخرش دلسوز نیست آخرش یه کرمی داره 😂😂اما از حق نگذریم یکی از جاری هام ... منو جاریم جفتمون متولد ۹خردادیم.مادرشوهرم حرص میخوره که دوتا موذی آوردم😁ولی خدایی ازش بدی ندیدم.چون خیلی از طرف خانواده ی همسر همش تو فشاریم خیلی همو میفهمیم یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
آشرشتهسابق عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1173 منو جاریم جفتمون متولد ۹خردادیم.مادرشوهرم حرص میخوره که دوتا موذی آوردم😁ولی خدایی ازش بدی ندیدم.چون ... خب شما بنده برگزیده خدا هستی 😂😂 کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم میگذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂