2821
2789
کراتینم کنی بازم شامپوخوب باس بزنی

فراموش کردم علامت سوال بذارم منظورم شامپو گرونه؟بود

♥️گاهی‌اوقات‌بایدبدترین‌دردهارو‌بکشی‌،تابهترین‌تغییرها رو تجربه کنی ♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فراموش کردم علامت سوال بذارم منظورم شامپو گرونه؟بود

اگه شامپو خارجی میزنی تفاوت قیمت چندانی نداره 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نه شامپو گلرنگ میزنم مولتی ویتامین

نمیدونم قیمتش چنده

ولی شامپو کراتینه خوب  در حد ۱۵۰ ۲۰۰ زیاده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام صبح بخیر

اشتهاتون چطوره؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چه مدت استفاده میکنی؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نرو شامپو بگیر استفاده کن  ماه به ماه شارژ داره رشد کردنیم خیلیییی زشت میشه حالا خودت دلت میخو ...

چه شامپویی 

مم موهام وز و خشکه دوست دارم لخت بشه

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢