2777
2789
عنوان

سلام از ۲۹ هفتگی😍بیاین شرح حال بدیم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 72 پست
بسلامتییی

سلامت باشی گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من سردرد های شدید میشم  امروز رفتم دکتر گفت به خاطر شیاف پروژسترون این سردردها ایجاد میشه. گف ...

ببین گلم من سردرد های خیلی شدید دارم میگرن یکی از بچه های همین جا کمپرس آب سرد یا یخ رو پیشنهاد داد خیلی تاثیر داشت تو هم امتحان کن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از اخرای 31 هفتگی😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نههه نشین . 

چرااخه رحم ک بستس دگ

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

من سردرد های شدید میشم  امروز رفتم دکتر گفت به خاطر شیاف پروژسترون این سردردها ایجاد میشه. گف ...

واااای نگووو که یاد خودم افتادم.ببین من تا ۴ ماه از سردرد گریه میکردم. مردم و زنده شدم.هیجوقت یاذم نمیره اون روزارو. پس از شیاف بود؟؟؟؟😐😐😐من فکر کردم میگرن گرفتم. اخه منم شیاف میزاشتم

واااای نگووو که یاد خودم افتادم.ببین من تا ۴ ماه از سردرد گریه میکردم. مردم و زنده شدم.هیجوقت یاذم ن ...

خب چه میکردی این جور مواقع؟ من ۱۲ هفته و ۳ روزم تازه. نمیدونم چه غلطی کنم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
واااای نگووو که یاد خودم افتادم.ببین من تا ۴ ماه از سردرد گریه میکردم. مردم و زنده شدم.هیجوقت یاذم ن ...

تا کی شیاف گذاشتی شما؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وااای داشتم دنبال همین مطلب میگشتم. من سوزش ادرار دارم از دیروز الان بهترم ولی میترسم به نظرت چیکار ...

بایذ آزمایش بدی منم داشتم الان سه روزه سیفیکسیم میخورم بهتر شده ایشالاااا

من ۲۲هفتم امروز ازمایش عفونت ادراردادم منفی بود.معاینم لازمه برم یانه قبل بارداری عفونت قارچی داشتم میترسم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

سلام. 35 هفته و پنج روز.  اولش ک ویار شدید تا هجده هفته.  از عید تا الانم دبابت بارداری گرفتم انسولین میزنم.  این روزا خییییلی دیر میگذره

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

چه عجیب 

من قبلا شیاف پروژسترون میزدم حالام امپولشو ولی سردرد نگرفتم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ببین گلم من سردرد های خیلی شدید دارم میگرن یکی از بچه های همین جا کمپرس آب سرد یا یخ رو پیشنهاد داد ...

عزمزمه از صبح کمپرس آب سرد گذاشتم امروز. هیچی اثر نکرد آخرش رفتم دکتر یه استامینوفن ساده بهم داد دیدم از هیچی بهتره