2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 28 پست
از چقدر جلوترش عزیزم ؟یعنی قبل اینکه از موعدت بره ؟

فکر کنم یک هفته قبل موعد

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان از چند روز بعد تخمو گذاری ایطورم

البته برای بعضیا قبل پریودم اتفاق میوفته . امیدوارم هرچه تو نظرته همون بشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم ان شاالله خدا بهت یه نی نی تپل بده بحق امام زمان ،من فکر میکردم توهم بارداری گرفتم چون میگن تو ...

الهی آمین همچنین گلم😍

اره ماه اول برا خوش شانساس😂

من پنجمین ماه اقدامم بعد سه سال پیشگیری

توچی؟

🥰خدایا شکرت🥰

بارداری مبارکه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فردا پس فردا بزنم مشخص میشه ؟

نه نه اصلا زود نزن بزار موعدت گذشت بزن استرس میگیری...

الهی آمین همچنین گلم😍 اره ماه اول برا خوش شانساس😂 من پنجمین ماه اقدامم بعد سه سال پیشگیری توچی؟

ممنونم عزیزم خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه 

منم بعد دو سال جلوگیری ماه اولی هست که اقدام کردم

تجربه داشتی ؟

ن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!