2777
2789
کم خونی نه سابقه تنبلی نمیدونم

علایم تنبلی رو نداری؟

مثلا موهای زائد مردانه مدل بالای لب چانه دور سینه وسط سینه شکم

افزایش وزن و شکم داشتن

پوست چرب و جوش دار

هرکدوم ازعلایم بالا ممکنه مشکوک باشی ب تنبلی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضرر نداره؟ از ماه های دیگه نامنظم نمیشه؟

من خودم دو سه بار شده عقب انداختم آمپول زدم پریود شدم نه نهایت سالی یه بار پیش اومده استفاده کردم نظمش بهم نزده 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بهرکی این امپولو تجویز نمیکنن شاید مشکل عفونتی داره امپول پروستروژنو بکسی میزنن ک مشکل هورمونی و تنب ...

نمیدونم من خودم خیلی کم پیش اومده پریودم از وقتش گذشته که خودم آمپول زدو چند روز بعدش شدم مشکل هورمونی هم نداشتم ..حالا باز بدن با بدن فرق میکنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
علایم تنبلی رو نداری؟ مثلا موهای زائد مردانه مدل بالای لب چانه دور سینه وسط سینه شکم افزایش وزن و ...

اتفاقا موهای زایدم تند تند درمیاد صورت نه بدن لاغرم شدم یکم پوستمم جوش داره یعنی تنبلی دارم؟ 

برم دکتر آزمایش بنویسه معلوم میشه؟ یه نفر میگف با سونو واژینال معلوم میشه من میترسم از اون

اتفاقا موهای زایدم تند تند درمیاد صورت نه بدن لاغرم شدم یکم پوستمم جوش داره یعنی تنبلی دارم؟  ...

ن برو دکتر یا احتمال داره مشکل تیرویید داشته باشی یا تنبلی 

با ازمایش خون هردو مشخص میشه فقطم برو پیش متخصص زنان و پیش ماما نمیخواد بری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲