2777
2789
عنوان

مادر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 21 پست
اللّه اون بچه جوجه هست  که فقط جیک جیک کردن بلده تو ببین هر چی بشه اگه بترسه کسی اذیتش کنه میاد ...

خیلی دوسش دارم خیلی ،حاضرم جونمو بدم براش ولی حوصله ام نمیکشه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری بودم.

در روز بیش از ده بار بغلش کن بشین پیشش بغلش کن و به چشماش نگه کن .این کار خیلی تاثیر داره.باهاش بیشتر حرف بزن .کتاب در مورد تربیت بچه بگیر این کار باعث میشه بیشتر روش تمرکز کنی و خطایی یه وقت ازت س  نزنه.عکس های یک سالگی شو نگاه کن .بزار جلوی چشمات باشه.

میدونی چیه مغزت بهت میگه اون بزرگ شده دیگه باید درست رفتار کنه اما  اون هنوز بچه اس تا نوجون نشده هنوز یه بچه اس و باید اشتباه کنه

تواصلا مادر بدی نیستی.اگه اینجوری فکر کنی بازم تکرار میکنی باور کن من چند سال درگیر این موضوع بودم.به خودت بگو من بهترین مادر هستم اما اینجا اشتباه کردم.

نباید بزاری به مرحله عصبانیت برسه .همه چیه اون بچه تویی .حتی پدرش هم نیست پدرش شبا میاد فقط بغلش میکنه.پدر اگه براش مهم باشه حداقل با زنش مهربونانه رفتار میکنه باعشق رفتار میکنه که از این ورم مادر این عشق رو به بچش بده

تو بهترین مادری عزیزم .همین امروز پاشو برو یه کتاب بگیر در مورد تربیت کودک .

همه ماها کم حوصله ایم مطمئن باش.

هر وقت با همسرت بحث کردی یا ناراحت شدی به دخترت بگو بیاد بغلت همون لحظه به خدا انقد تاثیر داره

هم واسه روحیه تو خوبه هم دیگه بی محبتی سر بچه خالی نمیشه.

مرسی دوستان که به حرفام گوش کردین ،گاها انقد مهربون‌ میشم که خودم خودمو دوس دارم، ولی گاها هم انقد غیر قابل کنترل هستم که میخوام خودمو از پنجره بندازم پایین

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
منم اینجوری بودم. در روز بیش از ده بار بغلش کن بشین پیشش بغلش کن و به چشماش نگه کن .این کار خیلی تا ...

مرسی خانومی حرفات بهم خیلی آرامش داد