2789
عنوان

تعطیل

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عه منم دقیقامیخواستم بدونم بانک ها تعطیلن یانه ممنون استاترعزیزم ❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

تعویض پلاک چقد میگیرن خبر داری؟ داداشم ماشینو میخواد به نام من بزنه . میخواد پلاکشو به نام من ثبت کن ...

ماشین بنامت نیس؟ فقط پلاک؟ کجا باید رفت برای اینکار لطفا هر چقدر شد بیا توی تاپیک بگوو منم میخوام  انجام بدم

ماشین بنامت نیس؟ فقط پلاک؟ کجا باید رفت برای اینکار لطفا هر چقدر شد بیا توی تاپیک بگوو منم میخوام&nb ...

ماشین به نام داداشمه به ما فروخته . اگه ثبت پلاک انجام دادم میام بهت میگم باشه چشم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

ماشین بنامت نیس؟ فقط پلاک؟ کجا باید رفت برای اینکار لطفا هر چقدر شد بیا توی تاپیک بگوو منم میخوام&nb ...

فک کنم باید بری پلیس . +۱۰

بهتون فروخته به اسمتون زدید؟ هزینه ثبت فروشش چقدر شد؟

فریخته ولی هنوز نه به نامم زده و نه پلاک به نامم.. بنده خدا کل یارانه ش قطع شده به خاطر اینکه دوماشین به اسمشه هم ماشین من و هم ماشین خودش