من برای امشب درست کردم گوج رو رنده میکنم سرخ میکنم میریزم بعد اب قلم که تو فریزر داشتم ریختم فلفل سیاه به مقدار زیاد با قارچ خیلی خوشمزه و خوش عطر میشه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
من توش زعفرون و رب تفت داده شده . پیاز سرخ کرده و گلپر هم میریزم بعضی وقتا هم قارچم اضافه میکنم موقعه سرو هم هر کس واسه خودش میتونه روغن زیتون و آبلیمو اضافه کنه
یه قاشق شکر هم در آخر بهش اضافه کن هم باعث میشه لوبیا ها براق بشن و هم یه مزه ملسی بگیره. این رو یه مربی آشپزی توی تی وی گفت و من همیشه انجام میدم و مزه اش متفاوت میشه شبیه کنسروها در میاد.