هر چقدر میتونید نصیحتم کنید راهنماییم کنید فقط نمیخوام اشتباه کنم من خانوادم مثل یه دوست راهنماییم می کنن ولی شما هم نظر بدین آخه هر کس به تجربه آیی داره
بچها اگه یکی از ته قلب عاشقتون باشه و واسه رسیدن به شما هرکاری بکنه پولدار باشه خوشتیپ و قد بلند و چ ...
اگه واقعا از ته دل دوستتم داشته باشه قبول می کنم ولی منم باید دوستش داشته باشم ولی خیلی عالیه قبول کن
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
هر چقدر میتونید نصیحتم کنید راهنماییم کنید فقط نمیخوام اشتباه کنم من خانوادم مثل یه دوست راهنماییم ...
عزیزم مهم اینه که هر دو طرف همدیگر دوست داشته باشن اگه دوست داشته نباشن و پولدار باشه به چه درد می خوره ولی مهم اینه همدیگر از ته دل دوست داشته باشن
مطمئن شو که بجز تو به هیچ کس دیگه فکر نمی کنه
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
عزیزم مهم اینه که هر دو طرف همدیگر دوست داشته باشن اگه دوست داشته نباشن و پولدار باشه به چه درد می خ ...
میدونم دوست داشتن مهمه و اینم میدونم که چقدر دوسم داره ولی همه میتونند حرف بزنن ولی این بهم ثابت کرد که دوسم داره و به کسه دیگه آیی فکر نمیکنه اینم بگم این اولین باره که عاشق شده به قول خودش که به مامانش گفته بود گفته من چندسال نماز نصف شبی میخونم ولی تاحالا هیچ چیزی از خدا نخواستم ولی الان برای اولین بار منو از خدا خواسته میدونم پول مهم نیست و برای منم اصلا ارزش نداره فقط چون جزو مشخصاتش بود گفتم
میدونم دوست داشتن مهمه و اینم میدونم که چقدر دوسم داره ولی همه میتونند حرف بزنن ولی این بهم ثابت کر ...
خب قبول کن
واقعا همه چیزش خوبه منم یکی عاشقم بود ولی قبول نکردم به معنی واقعی شکست تا حالا مجرده