2777
2789
بله بعداز 5روز خودش امد🤩🤩🤩🤩

چقد خوب خوشبحالت گربه منم چهار روزه رفته، دلم واسش یذره شده خیلی نگرانشم.. قبلانم رفته بود ولی یکی دو روزه برمی‌گشت

الان دل تو دلم نیست😪

هیچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباشید گربه ها خیلی باهوش هستن مسیر خونه رو بلدن گربه شما اگر به شما نیاز داشته باشه و احساس گرسنگی بکنه خیلی سریع برمیگرده  گربه خود من از خونه فرار کرد بعد ۵ ۶ ساعت برگشت گربه خواهرم از خونش فرار کرد و بعد چند روز برگشت دوستاشم اورد باخودش 

اگر ناخون های گربتون بلنده و کوتاه نکردید نگرانش نباشید از پس خودش برمیاد 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
نگران نباشید گربه ها خیلی باهوش هستن مسیر خونه رو بلدن گربه شما اگر به شما نیاز داشته باشه و احساس گ ...

کاش همینطور که میگید باشه، خیلی دوسش دارم و تو این شیش روز هر شب خوابشو دیدم اونم خیلی وابسته بود.. 

فعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه که دنبالش بگردم محله های اطراف هر چند درصد پیدا شدنش اینطوری کم باشه

هیچم 

[QUOTE=282133717]گربت برگشت عزیزم؟[/QUOTمال من دو روز بعد برگشت.بعدش دوباره گم شد.همینجور که رفتم تو پارکینگ خونه همسایه ها دنبالش بگردم  و صداش کردم دیدم ته صداش از تو انباری یکی از خونه ها میاد.رفتم در خونشون ،اصرار کردم درو باز کردم دیدم اونجا گیر کرده بوده اون سه روز.چون گربه ها فضولن هر جا باز باشه سرک میکشن ،طرفم متوجه نمیشه می بنده درو ،میمونن اون تو.پشت بومم خیلی خطرناکه.مخصوصا از الان به بعد که همسایه ها میرن کولر درست کنن.درو باز میذارن.برن بالا گیر کنن ،ممکنه مثل گربه احمق من به هوای گرفتن یه گنجشک لبه دیوار پرت شن پایین.مال من بچه و سبک بود  فکش شکسته بود.شانس اوردم.پدرم دراومد تا حالش خوب شد.مال همسایمون بزرگ بود پرید پایین مرد طفلی

[QUOTE=282133717]گربت برگشت عزیزم؟[/QUOTمال من دو روز بعد برگشت.بعدش دوباره گم شد.همینجور که رفتم تو ...

عزیزم گربه من بالغ بود سه سالش بود فکر نمی‌کنم از جایی پرت شه چون خیلی وقتا میدیدم رفته بالا پشت بوم(البته خونه ما ویلاییه) ، همه کوچه پس کوچه های اطرافم با دقت گشتم حتی محله های، به چندتا از همسایه ها گفتم اما ندیده بودنش..

منم میگم شاید جایی یا تو انباری کسی گیر کرده باشه، دیگه این چند روز به هر احتمالی فکر کردم‌‌..

هیچم 

عزیزم گربه من بالغ بود سه سالش بود فکر نمی‌کنم از جایی پرت شه چون خیلی وقتا میدیدم رفته بالا پشت بوم ...

اره احتمالش هست ،چون عیده و مردم میرن مسافرت و از تو انباری چیز میز برمیدارن احتمال زیاد تو انباری گیر کرده طفلی

کاش جون داشته باشه سر و صدا کنه 

من سه شب خونه مامانم بودم مجبوری گربه رو سپرده بودم به همسرم...امشب اومدم دیدم نیومد دم در..همیشه تا درو باز میکردم میدیدم پریده رو کتابخونه منتظرمه بیام داخل....دلم داره پاره میشه از نبودنش...فکرشم نمیکردم نباشه😞😢نر بود و عقیم....خیلی ترسو بود مستاجریم دوسه روز دیگه اسباب کشی داریم الان دوسالش تموم شده کلا همیشه تو همین خونه بوده...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ