2777
2789
وزن تولدشون 1300و1200بود  خداروشکر کن سالمه بچت اسی وزنم میگیره بزرگار بشه

آره خداروشکر که سالمه 😍😍

اما میترسم این نشونه ی چیزی باشه ... آخ خوب شیر میخوره خوب میخوابه فکر میکردم وزن گرفته

آره خداروشکر که سالمه 😍😍 اما میترسم این نشونه ی چیزی باشه ... آخ خوب شیر میخوره خوب میخوابه فکر م ...

باورت نمیشه الانم ک 8ماهشه بازم رفلاکس داره جفتشون ن دندون دراوردن ن چهاردستو پاراه میرن نسبت ب بچه های عادی خیلیییی عقبن

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان آره خب تاثیر داره دارو خورده. دختر منم اس آمپرازول میخورد ولی همه دکترا قبول ندارنش برای معده ...

مممنونم عزیزم حالا فردا میبرمش خانه بهداشت ببینم چی میگن ... آره واسه ختنه اس ۵ روز آنتی بیوتیک خورد

باورت نمیشه الانم ک 8ماهشه بازم رفلاکس داره جفتشون ن دندون دراوردن ن چهاردستو پاراه میرن نسبت ب بچه ...

دخترم هم ۱۲ ماهگی دندون درآورد اونم رفلاکس داشت اما خوب وزن اضافه می‌کرد همیشه نزدیک خط آبی بود اما پسرم به خط سبز هم نرسیده هنوز واسه همین نگرانم

خیلی زیاده اتفاقا ولی مم همه ی شیرم رو میدم بهش ماشالله خوب هم شیر میخوره ولی خیلی هم بالا میاره

خب عزیزم نباید خیلی زیاد به بچه شیر بدی

باید به اندازه بدی

اول یکم بدوش بعد بهش بده در حدی که سیر بشه نه بیشتر

بقیه شیری که توی سینت میمونه رو هم بدوش

باز دو ساعت بعد دوباره این کار رو تکرار کن

اینطوری اون قسمت مفید شیرت جذبش داخل بدن نوزادت به حداکثر میرسه

بالا اوردنشم کم میشه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
خب عزیزم نباید خیلی زیاد به بچه شیر بدی باید به اندازه بدی اول یکم بدوش بعد بهش بده در حدی که سیر ...

به زور که نمیدم میخوره خب 🥴🥴🥴یعنی اولش رو بدوشم درسته؟؟خیلی حس بدی دارم 

به زور که نمیدم میخوره خب 🥴🥴🥴یعنی اولش رو بدوشم درسته؟؟خیلی حس بدی دارم 

عزیزم بچه که متوجه نمیشه خیلی وقتا سیر شده ولی بازم میخوره 

شما باید حواست باشه بهش زیاد ندی وگرنه بالا میاره

تعداد دفعات شیر دهیت رو بیشتر کن و زمانش رو کمتر

مثلا هر یک ساعت ونیم به اندازه ۱۵ دقه بده

اره اول یکم شیرتو بدوش تا غلیظ بشه بعد بهش بده

بعد هم که حس کردی سیر شده دیگه نده و سینتو بدوش

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂