2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6731 بازدید | 87 پست
خوشحالت. مبارکت باشه عزیزم. شوهرم اسپرم‌هاش 16 میلیونه خودم مشکلی ندارم 

قرص اسپریژن خیلی خوبه برا مردا بگیر برا شوهرت قبل ای یو ای تقویتش کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرص اسپریژن خیلی خوبه برا مردا بگیر برا شوهرت قبل ای یو ای تقویتش کن

عزیزم تبریک باردار شدنت

یکی از تاپیکا دیدم، همسرت مشکل مورفولوژی داشته، چند بود مورفولوژی؟ چند سالت خودت و همسرت گلم؟ 

عزیزم تبریک باردار شدنت  یکی از تاپیکا دیدم، همسرت مشکل مورفولوژی داشته، چند بود مورفولوژی؟ چ ...

مرسی عزیزم همسرم اول مشکل واریکوسل داشت عمل کرد ولی وضعیتش بهتر شد ولی خوب نشد موروفولوژیش هم سه بود موقع ای وی اف دو شده تحرک و حرکات پیشرونده اسپرم زنده اش کم بود خودمم ک تنبلی شدید تخمدان داشتم من ۲۶شوهرم ۲۹سالشه دوبار ای یو ای کردم جواب نداد دکترم میخواست باز ای یو ای کنه ک خودم قبول نکردم کیست سینه هم دارم ک با دارو هورمونی بدتر میشه 

عزیزم تبریک باردار شدنت  یکی از تاپیکا دیدم، همسرت مشکل مورفولوژی داشته، چند بود مورفولوژی؟ چ ...

الان شما ای وی اف کردید یا میخواید انجام بدید 

مرسی عزیزم همسرم اول مشکل واریکوسل داشت عمل کرد ولی وضعیتش بهتر شد ولی خوب نشد موروفولوژیش هم سه بود ...

ممنون گلم. شرایط همسر منم شبیه همسر شما هست. منم یه بار ای یو ای کردم نگرفت، خواستیم ای وی اف کنیم که اونم یه اتفاقایی افتاد، کنسل شد. میترسم ای وی اف کنم اونم نشه

شما یه سری کارا که درصد گرفتن بالا بره، مثل خراش آندومتر و.. انجام دادین؟ 

یا بعد و قبلش از لحاظ دارو تقویتی و خوراک برای خودت و همسرت چه کارهایی انجام دادین؟ 

کلا داروهای هورمونی مخصوصا ای وی اف کیست میاره، چند تایی شنیدم این طور شدن

ممنون گلم. شرایط همسر منم شبیه همسر شما هست. منم یه بار ای یو ای کردم نگرفت، خواستیم ای وی اف کنیم ک ...

ارهذکیست میارن شرایط سینه منم بدتر کرد اگر شرایطت مثل منه حتما وقت و تلف نکن برو ای وی اف من خیلی میترسیدم هم هزینه اش بالا بود هم اینکه کسی نفهمه و اینکه دکترم هم میگفت فک نکن اینم بکیر نگیر داره  اگه میخوای دیگه سراغ ای یو ای نرو مستقیم برو ای وی اف 

من ب دکترم خراش و اینجور چیزا رو گفتم گفت نیاز نیس مخصوصا سری اول  

اول ک دارو میدن برا تخمک کشی اگه هایپر نشی انتقال میدن برا همسرت نخود خیلی خوبه نخود اب درست کنید بخورید غذاهایی ک  نخود داره تخم مرغ محلی عالیه بیضه هاشو با اب یخ بشوره با روغن زیتون ماساژ بده لباس زیره تنگ نپوشه زیاد نشینه شوهرم بعده اینا ازمایش داد خیلی وضعیتش بهتر شده بود قرص آسپریژن  دکتر داده بود خیلی تاثیر داشت حالا بازم ببین دکترش چه تقویتی هایی میده 

ژل رویال حتما بگیر با همسرت قبل پانکچر بخورید بعدش هم قبل انتقال خودت بخور مم قبل انتقال هر روز میخوردم انتقال دادم نخوردم دیگه 

خرما رو هسته هاشو در اورده بودم بادوم پودر نارگیل گردو کنجد گرده گل قاطی کرده بودم هر روز میخوردیم البته ببین طبعتون چیه ولی مقویه دکتر هم بهم قرص کوکیوتن و یه قرص دیگه بود داده بود برا کیفیت تخمک خوبه اینا رو انجام دادم برا قبل پانکچر  انجام دادیم جنین هام کیفیتشون خوب بود 

امیدوارم کمکت کرده باشم برا شما هم جواب بده 

ممنون گلم. شرایط همسر منم شبیه همسر شما هست. منم یه بار ای یو ای کردم نگرفت، خواستیم ای وی اف کنیم ک ...

این تاپیک بیا بچه ها خوب راهنمایی میکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94

سلام عزیزم شما دکتر خانم دکتر شه بخش بودن؟دو قلو باردارشدید؟؟

سلام عزیزم بله دکترم  خانم دکتر شه بخش بودن سری اول دو قلو باردار شدم