ارهذکیست میارن شرایط سینه منم بدتر کرد اگر شرایطت مثل منه حتما وقت و تلف نکن برو ای وی اف من خیلی میترسیدم هم هزینه اش بالا بود هم اینکه کسی نفهمه و اینکه دکترم هم میگفت فک نکن اینم بکیر نگیر داره اگه میخوای دیگه سراغ ای یو ای نرو مستقیم برو ای وی اف
من ب دکترم خراش و اینجور چیزا رو گفتم گفت نیاز نیس مخصوصا سری اول
اول ک دارو میدن برا تخمک کشی اگه هایپر نشی انتقال میدن برا همسرت نخود خیلی خوبه نخود اب درست کنید بخورید غذاهایی ک نخود داره تخم مرغ محلی عالیه بیضه هاشو با اب یخ بشوره با روغن زیتون ماساژ بده لباس زیره تنگ نپوشه زیاد نشینه شوهرم بعده اینا ازمایش داد خیلی وضعیتش بهتر شده بود قرص آسپریژن دکتر داده بود خیلی تاثیر داشت حالا بازم ببین دکترش چه تقویتی هایی میده
ژل رویال حتما بگیر با همسرت قبل پانکچر بخورید بعدش هم قبل انتقال خودت بخور مم قبل انتقال هر روز میخوردم انتقال دادم نخوردم دیگه
خرما رو هسته هاشو در اورده بودم بادوم پودر نارگیل گردو کنجد گرده گل قاطی کرده بودم هر روز میخوردیم البته ببین طبعتون چیه ولی مقویه دکتر هم بهم قرص کوکیوتن و یه قرص دیگه بود داده بود برا کیفیت تخمک خوبه اینا رو انجام دادم برا قبل پانکچر انجام دادیم جنین هام کیفیتشون خوب بود
امیدوارم کمکت کرده باشم برا شما هم جواب بده