2777
2789
سگ ه معیت بچس اگه نگه داری کنی و واکسناشو مرتب بزنی مریضی نمیگیره قرار نیست که از سگایی که تو کوچه ...

میدونم شما چه جور سگی میگی ولی به نطرم این کار نکن بزار وقتت برا بچه خرجش و... از همین الان داری بچه رو با یه حیوان نجس بزرگ میکنی وای بحال بزرگ شدنش

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

دوست عزیز سگها حیوونای با وفا ووبامزه ای هستن انا بنظر من اصلا برای تو خونه بخصوص خونه آپارتمانی خوب نیستن.گذشته از اینکه سروصداش و یا حتی حضورشون برای سایرین ممکنه ایجاد مزاحمت کنه،خود حیوون زبون بسته هم تو خونه (دوراز رویه عادی زندگیش اذیت میشه)

اگه حیاط بزرگ داشته باشه آدم و خونه ویلایی یا باغی چیزی ،بد نیست.

اینکه سگ تو خونه باشه و لباس و کفش و کلاه تنش میکنن و واسه دستشویی میفرستش توالت فرنگی بدوراز ذات و سبک زندگیه این موجوداته.

یه سری از بیماری ها هست که سگهاو گربه ها فقط ناقلشون هستن و خودشون علایم ندارن که ازطریق تنفس و لیسیدن و ادرار و بزاق و حتی نیش پشه از حیوان به انسان منتقل میشه.

دیروز تو یه سایتی میخوندم که چندتا ازین بیماری های ویروسی تنفسی و گوارشی و پوستی تو کشور آمارش داره زیاد میشه بدلیل نگهداری سگ و گربه تو خونه.

باز تصمیم با خودتونه.اما بفکر سلامت و بهداشت خودتون و فرزندتون و خانواده باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بی فرهنگ داریم هنوز🤦‍♀️

دوست عزیز به این حرفا اهمیت نده اگه میتونی نگهش داری بیارش و خیلی هم عالیه ک بارداری چون سگ متوجه بارداریت میشه و بهت بیشتر محبت میکنه تازه نی نی ک اومد باهم دوست میشن خیلی برای بچه هم خوبه منم عین تو تو بارداری سگ داشتم بعد باهم دوست شدن الانم باردارم قراره با اینم دوست شه سگمون😍

✨Be patient;it’s all coming together