2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
دکتر میگه مشکل دارم و درمانی هم نداره

ما همدانیم به یکی از اشناهای ماهم همین گفتن طفلک چهارتا سقط کرد همشم تو دوماه و نصفی رفت پیش دکتر کومار الان چهارماهه حاملست ماشالا بچشم سالمه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم تک پسره به خاطر درس و هزار دلیل دیگه بعد ۴ سال از خونه داری اقدام کردم برای بارداری الانم ۲ ساله باردار نمیشم دیشب پریود شدم حالم داغونه شوهرم بنده خدا به روی خودش نمیاره ولی من خیلی دلم براش میسوزه😭😭😭دوست دارم بمیرم دیگه خستم از این نا امیدی های هر ماه و حرفای مردم که چرا بچه نمیارین

من دیگه هرکاری بگه هرکی کردم برادر شوهرم دارم ولی اصلا فکر ازدواج نیست یه بار تو نامزدی جدا شده 

حالا پدرشوهرم چشمش به ماست با هزار دلیل اوردن میندازم عقب

اره ولی .... هرکار بگید کردم

عزیزم از صمیم قلبم میگم انشالله خدا بهت بچه بده. اما اگرم نشد خودتو اذیت نکن. حالا چهل سال میخای زجر دوا درمون بشی تمام عمرت بره دور از جونت ک بچه نداری. بسپار ب خدا. بنظرم تصمیم درستی گرفتی

اره ولی .... هرکار بگید کردم

البته خواهر شوهر من ۴ تا سقط داشت تو ۴ ماه و ۵ ماه دیگه هر ماه آمپول دور نافی و هزار جور دارو ولی بچه پنجنمش رو دهانه رحم رو دکتر دوخت اسمش فک کنم سروکلاژ بود دختر سالم ولی ۸ ماهه به دنیا اومد با ۱ و نیم کیلو وزن ولی بچه دیگش ماشالله خیلی راحت حامله شد و زایمان کرد