2777
2789

من پنج سال پیش موقع ازدواجم خیلی لباس توخونه ای خریدم جنسشون خیلی خوبه هیچ کدوم خراب نشدن هنوز میپوشم چون تعدادش زیاده خیلی تکراری نشدن.ولی در این بین چند تا جدید هم از حراجی ها برای تنوع خریدم.

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا زیاده روی هم خوب نیست اونم تو این وضع اقتصادی من خودم چند‌ماه یه بار پول میدم واسه لباس ...

من عید ی مانتو خریدم حالا همون مانتو رو رنگ دیگه شو ک تک سایز شده بود اف خورده بود نصف قیمت هم خیلی زورم گرفت هم اینکه ازاون رنگ داشتم لباس البته پاییزه شو. خیلی حرصم گرفت موندم بخرم نخرم ترجیح دادم نخرم  ولی خیلی بیشعورن وقتی میتونن نصف اون قیمت بدن چرا میذارن وقتی ک تک شد 

یا رب نظر توبر نگردد
از دیوار بخر

دیروز یکی دیدم از این دستیا شهر خودمون ک‌خیلی گرون‌بود شهری ک خالم بود قیمتش مناسب بود گفتم برو بخر برام گفت اینا به درد نمیخوره خراب میشه دست دوم آفتابه خرج لئیمه و اینا.گمونم وقت نداشت بره

گر هیچ کسی همره ما نیست...خدا هست🤍🦋

منم تقریبا هر ماه میخرم اگه از نظر اقتصادی، به همسرتون یا خودتون فشار نمیاد هرماه شده یه چیز کوچیک برای خودتون بخرید هم تنوعه هم ادم خودش سر ذوق میاد هم همسراتون یادشون میمونه که باید برای خانومش غیر خوراک خرجهای دیگه هم بکنه

بازم میگم تحت فشار نذارید اما اگه داره حتما بی رودربایسی بخرید

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
۱۰ سال عزیزم

من الان ۲ساله ازدواج کردم

خیلی اراسته ام همیشه

ولی سال اول خیلی حساس بودم ک یه لباسو دوبار نپوشم ک ب قول تو دلشو نزنم کلی هم ست خریده بودم ولی الان این حساسیت رو ندارم و واقعا فکرم آسوده اس

شوهرت هم نگران نباش عزیزم دلزده نمیشه

این احساسو از خودت دور کن

من الان ۲ساله ازدواج کردم خیلی اراسته ام همیشه ولی سال اول خیلی حساس بودم ک یه لباسو دوبار نپ ...

چطوری خیلی اراسته ای همیشه 

من اصلا نمیتونم اتو میزنی لباس خونه رو یا چی

ماهی چقدر از همسر میگیرید من ۵۰۰

ما اول قرضا و قسط ها رو میدیم بعد هر چی میمونه میزنه ب حساب من

هم برای پس انداز هم برای استفاده ام

منم ادم ولخرجی نیستم

مثلا شده ک تو یک ماه من هیچ خریدی نداشته باشم

چطوری خیلی اراسته ای همیشه  من اصلا نمیتونم اتو میزنی لباس خونه رو یا چی

نه نیاز ب اتو نداره لباس خونگی 

کلی گفتم

هر روز حموم میکنم اسپری زیر بغل باد اسپلش ادکلن لوسیون بدن

لباسامم ک هر روز عوض میکنم مرتب 

موهامو مدل میدم

کلا ب خودم میرسم

مردا بوی بدن زنشون خیلی براشون مهمه من همیشه سعی میکنم ادکلن هم نزنم ولی بادی اسپلش رو حتما میزنم

تازه یه مدت لباسامو میزاشتم تو هاله میموند یه روز بعد دیگه ابشو میگرفتم وقتی خشک میشد انقد بوی خوبی میداد ولی الان حوصله ام نمیشه