2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست
پاک کردم همشو حواسم هست اینجا یه خانمی بود یادمه گفت مکالمه شوهرشو ضبط کرده

توی واتساپ نمیشه مگه با گوشی خودت ظبط کنی نرم افزار داشته باشی که اونم باز باید صدا پخشه که امکان داره همسرت بیدار شه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی واتساپ نمیشه مگه با گوشی خودت ظبط کنی نرم افزار داشته باشی که اونم باز باید صدا پخشه که امکان دا ...

پس نمیشه چه شانسی دارم من 

عزیز دلم یه دنیا ممنونتم لطف کردی فدات شم‌

اره پیدا کردم هیچی نداشت فقط مدیریت فایل تلگرام کلی عکس بود بعد جالبه برنامه تلگرام نداره رو صفحه ام ...

پاک میکنه میتونی تلگرام نصب کنی رو گوشیت ولی واتساپ نمیشه بلافاصله پاک ولی تلگرام نه ولی بازم مواظب باشه هر کاری میکنی احتیاط کن گلم 

چطوری انجام بدم عزیزم 

تلگرامت نصب کن شماره وارد کن یه کد میاد اونو بزن بعد پیام کد رو پاک کن همسرت اگه تلگرام نداره براش نصب کن یه کد تو تلگرامش میاد که یکی وارد اکانتت شده اونم پاک کن بعد تلگرامشو پاک کن ولی برا خودت بذار بمونه 

عکسا رو فرستادم به گوشی خودم نمیدونم چطوری مکالمه هاشو ضبط کنم 

دادگاهی هستی؟

برای اثبات مکالمه ها دادگاه میتونه نامه بده که از مخابرات صداها و مکالمه ها و اس ام اس ها پرینتش رو بهت میدن 

تلگرامت نصب کن شماره وارد کن یه کد میاد اونو بزن بعد پیام کد رو پاک کن همسرت اگه تلگرام نداره براش ن ...

دورت بگردم هم برای خودم نصب کنم هم شوهرم درست فهمیدم مغزم کار نمیکنه

دورت بگردم هم برای خودم نصب کنم هم شوهرم درست فهمیدم مغزم کار نمیکنه

خدانکنه اره اول برا خودت نصب کن خو کد اومد تو اسمسا اونو بزن و پاکن اسمسمو بعد تلگرامشو نصب کن باز کد میاد اونم بعد وارد کردن پاک کن یه پیام میاد که یکی وارد حسابت شد اونو از گوشی همسرت پاک کن