2777
2789
عنوان

تغییرنام کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 27 پست
جدی؟

به خدا 

نمیخوام بدت بیادا ولی اینا چیه انتخاب کردی به خدا آیدا خیلی شیک و قشنگ و خوش معنیه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا  نمیخوام بدت بیادا ولی اینا چیه انتخاب کردی به خدا آیدا خیلی شیک و قشنگ و خوش معنیه&nbs ...

میدونی شوهرم ازاول تاالان یامیگه ایداخانوم یامیگه دخترمیگه دا اخرایدا براش سخته منودختربزرگمم ازاول ایداخانوم صداش میکنیم اصن ایداتنها نمیتونیم بماندکه فامیل هم اصلن ب اسم ایداصداش نمیکنن ومیگن هایدا ...

میدونی شوهرم ازاول تاالان یامیگه ایداخانوم یامیگه دخترمیگه دا اخرایدا براش سخته منودختربزرگمم ازاول ...

واا هایدا رو از کجا دراوردن اونا دیگه 

حالا اگه بدت میاد که خواهرش انتخاب کرده و دوس داری خودت انتخاب کنی آنیسا قشنگ تر بود 

ولی اگه هم عوض نکردی اصلن نزار کسی چیزی دیگه بچتو صدا کنه هرکی گفت هایدا بگو آیدا

منم شوهرم گف ایدا ولی من آیلینو انتخاب کردم دختر منم ۶ ماهشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

آنیسا اسم کرم روده هست

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

سلام، امکان تغییر نام تا سن ۱۸ به بالا وجود ندارد. آیدا خانوم بابد بزرگ بشن و برای تغییر نام اقدام کنند.

از الان اون اسمی رو که دوست دارین صدا کنید تا بعدا هم یه دفعه تغییر نکنه. 

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

باید برید دادگاه دادخواست تغییر نام بدید اگر قاضی موافقت کرد نامه. میده میبرید ثبت احوال عوض می‌کنید

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سلام، امکان تغییر نام تا سن ۱۸ به بالا وجود ندارد. آیدا خانوم بابد بزرگ بشن و برای تغییر نام اقدام ک ...

زیر 15سال با حکم دادگاه میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

چی هست شرایط عوض کردنش؟ منم میخوام ارشیا رو بذارم امیرمحمد

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............