2777
2789

رها کن هرچیزی ک اذیتت میکنه و سنگینی میکنه رو روحتو رها کن تا پرواز کنی

همه این ادمارو بریز دور وابسته کسی نباش.

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

فقط سعی کن از زندگیت لذت ببری که پشیمون گذشته نباشی و شرمنده خودت من ب  عکس اصلا از سیگار خوشم نمیاد به شدت متنفرم ولی قبلا گاهی البته مشروب میخوردم چون دوست داشتم 

ولی چند وقتی هست قول دادم نخورم یک بار عهدم رو شکستم ولی واقعا دیگه بهم مزه نداد 

میدونی به این نتیجه رسیدم چیز هایی که قرار دیگه بهت مزه نده بهتر خیلی زود تر که از مزه بیفته خودت ترکش کنی 

تمام این هارو گقتم اول آخر میگم از زندگیتون سعی کنید یاد بگیرید چطور بهترین زندگی رو داشته باشید یاد گرفتن خوب زندگی کردن بزرگ ترین درس هستش که میتونم بگم ۷۰ در صد بلد نیستیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااام من باز اومدم 

هرچند کاربری قبلیم رو برنگردوند نی نی یار ولی باز برگشتم 

خوبی نرجس؟ کجایی؟ خبری نیست ازت ؟

کاربری قبلیم عشق_جاودان بود از سال 98 عضو بودم که ترکیدم به خاطر یه مشت پاچه خوار  
رها کن هرچیزی ک اذیتت میکنه و سنگینی میکنه رو روحتو رها کن تا پرواز کنی همه این ادمارو بریز دور واب ...

کیا خبر نداری از نرجس؟

کاربری قبلیم عشق_جاودان بود از سال 98 عضو بودم که ترکیدم به خاطر یه مشت پاچه خوار  
فقط سعی کن از زندگیت لذت ببری که پشیمون گذشته نباشی و شرمنده خودت من ب  عکس اصلا از سیگار خوشم ...

سلام شما از نرگس خبر داری؟

سلام شما از نرگس خبر داری؟

سلام خوبید شما 

نه واقعیت خبری ندارم آخرین پیامی که داد گفت انگار با یکی دوست شده و دلش نمیخواد با کسی حرف بزنه بعد لغو دوستی کرد 

دیگه ازش خبر ندارم 

سلام خوبید شما  نه واقعیت خبری ندارم آخرین پیامی که داد گفت انگار با یکی دوست شده و دلش نمیخوا ...

دختر خالم بود گفتم که دوست ندارم با پسرا حرف بزنی اونم گفت تو هم حرف نزن گفتم باشه و قول دادیم ولی اون زد زیر قولش منم دیعه خجالت کشیدم بت پی بدم 

سلام چطوری خوبی دختر هیچ خبری ازت نیست حالت چطوره 

ارع دیعه سایت نمیام زیاد 

درگیرم یکم 

اینستا داری ؟ 

ایدیمه @miss_buble_nfsz

خواستی اینستا پی بده حرف بزنیم زیاد سایت نمیام

ارع دیعه سایت نمیام زیاد  درگیرم یکم  اینستا داری ؟  ایدیمه @miss_buble_nfsz خواس ...

یکم ناخوش هستم نه اینستاگرام ندارم داشتم ها ولی یک سالی میشه رمز پرید دیگه خیلی وصل نشدم کلا وقت هم نمیکنم همین خواستم به بینم حالت خوبه که خداروشکر خوبی