چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر سخت درکت می کنم مادرم ده سال درگیر آ لزایمر بود از 60سالگی دچارش شد با مریضی اش نابود شد ...
قربونت برم عزیزم💙
آره خیلی سخته....اینکه پدرم حتی منو نمیشناسه😔
اینکه مامانم یه زن تمام و کدبانویی بود با آلزایمرش حتی پخت و پز هم یادش رفته😔اما با اینحال خوشحالم که دارمشون
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدا حفظشون کنه سایه اشون باشه اینکه فراموشت می کنند کمترین دردشه سال ها صدای مادرم رو ...
عزیزدلم😪
روح مادرت شاد❤🌹
الهی عمرباعزت داشته باشی و دعای خیر مادرت پشت زندگیت باشه
عزیزم قفلش کردی...یه سوال داشتم...همه شرایطو رعایت کنم...فقط این حرف نزدن وسطش. مشکلی پیش میاد..؟یعنی درحد کم حرف بزنم...آخه دخترم مشکل داشت هنوزهم خوب حرف نمیزنه...وقتی یه چیزی میگه باید جوابشو بدم یا تکرار کنم وگرنه جیغ میزنع داد میزنع گریع میکنه...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه در حد چندکلمه به اجبار اشکال نداره ناچارین دیگه
آها..ممنونم عزیزم🌹
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم