2777
2789

من چیکار کنم ۱۵سالمه ۱۵۵قدمه ورزش دارو چیزی هست؟🥺💔

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس واقعا امیدی هست  چه خوب😍

اره عزیزم حتما ورزش کششی انجام بده 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من چیکار کنم ۱۵سالمه ۱۵۵قدمه ورزش دارو چیزی هست؟🥺💔

منم ۱۵ سالمه میخام از تابستون ورزشو برای افزایش قد شروع کنم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
۱۶۳ ولی خیلی کوچیک تر از چیزی که هستم به نظر میام💔

سلام 

من با ۲۰سال سن، قدم کمتر از شماست، بستگی به قد پدر و مادرتون هم داره،سویق سنجد که یکی از کاربرا اشاره کردن، موثره و البته ورزش های کششی.

در کل فکر نمیکنم کوتاه بودن قد،چیزی از ارزش های یک انسان کم کنه☺️ اینکه بقیه شما رو به خاطر قدتون مسخره میکنند، به خاطر پایین بودن سطح فرهنگشونه.

برا من که ورزش کششی موثر نبود

چه مدت انجام دادی ؟ 

قرص ال ارژنین هم برای افزایش قد خوبه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
برا من که ورزش کششی موثر نبود

چند وقت ورزش کردی روزی چند ساعت؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
پس واقعا امیدی هست  چه خوب😍

قرص ال ارژنین هم استفاده کن

دکتر تغذیه اون موقع برام تجویز کرد