2777
2789
عنوان

چگونه بترکیم؟🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 49 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیا تاپیک بغلی کلا رد داده اونکه شوهرش با یه مرد رابطه داره من که دهنم سرویس شد😑😑😑😑

اهمیتی نمیدهم زیرا تخصصی ندارم🗿👌🏿

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
چقد سرخوشی 😂😂

تو هم باش🗿👌🏿

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
اهمیتی نمیدهم زیرا تخصصی ندارم🗿👌🏿

تخصصت در باب ترکیدگی بود ازون لحاظ گفتم بیای یه تذکر بدی که قبل اینکه برسی. خودبخود ترکید🤣🤣🤣🤣

بی سواطم کجاااای کاری؟!!! کاری به کارم نداشته باشید برم پی کارم
😂اوف چ معلمی ،حتما

درس پس میدهیم🗿💖💋

من اطلاعاتیم زود باش جواب بده😂😂

خاک عالم بر سرت با این شدت فوضولیت ای مشهدی خبیث دنبالم نکول وگرنه شیشه های خونه تو با سنگ میشکونم گفته باشمااااااا کجااااای کاری؟!🤣🤣🤣🤣

بی سواطم کجاااای کاری؟!!! کاری به کارم نداشته باشید برم پی کارم
با امتحان ریاضی فردا صدرصد

🤣🤣باو سخت نگیر یه امتحانه نهابتش میوفتی میره شهریور