2777
2789
عنوان

پز الکی بدیم 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 134 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خیلب خوشبختم شوهرم و خانوادش و خانوادم عالین بهترین کارو شوهرم داره پولداریم و ارومه زندگیم (کاش راس بود)

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

برم کباب بوقلمونمو از تو حیاط ویلام بیارم شوهرم رفته بنگاه یه برج بخره بیاد خستگیش در بره

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

یه بار تو اداره داشتم با همکارم مسخره بازی در میاوردم میگفتم آره لامبورگینیمو پشت ساختمون پارک کردم یهو ارباب رجوعه گفت آره دیگه شما با پول ملت پولدار می‌شید بدبخت کردید ملتو فلان 😂😂😂 مونده بود فقط منو بزنه باورش شده بود احمق

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...

من هر روز امام زمانم رو ملاقات میکنم.🥰

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اب طلا چیهههه من ۵ تا کارتن روووووغن دارم تو انبار😎😎😎

😁😁

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
الان نهمم تو تیزهوشان درس میخونم 

منم الان نهمم تو تیزهوشان😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
اب طلا چیهههه من ۵ تا کارتن روووووغن دارم تو انبار😎😎😎

من ناهار ماکارونی داشتم

شامم‌مرغ😎

زورتون بیاد بااین غذای های لاکچریم😌😌😌

دوستان عزیز دیگه‌مشاوره نمیدم لطفا درخواست ندین🌹