2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
راس میگه، آهنگ گوش نده فقط برو بیرون دوری بزن با دوستات قرار بزار برو پارک بانوان تیپ بزن، بستنی بخو ...

بایه دوستام خیلی صمیمی هستم که اونم نیس گوشیش خاموش خیلی دلم براش تنگ شده🤕😔

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
میخوابم اهنگ گوش میدم سعی میکنم یه جوری باهاش ارتباط بگیرم حالا یا میرم بهش زنگ میزنم یا تو تصورات خ ...

من انقدرآهنگ گوش میدم که گریه ام میگیره وقتی گریه ام میگیره آروم نمیشم🤕

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه محض هیچ اهنگی گوش نده هیچ اهنگی سعی کن خونه نمونی برو بیرون با دوستات باش

یه دوست صمیمی دارم که گوشیش خاموش😔

آهان ولی من دگه صبرندارم ۲۱روزه نیستش بدون خبررفته🤕

چرا رفته؟ببین عزیزم اگه خیانت کردش که کلا بی خیالش بشو چون به اون طرف مقابللم وفادار نمیشه این از این،اما نه اگه دلیل دیگه ای داره بگو تا اینجا بهت کمک کنن تا کمی از رو سنگینی دلت کم بشه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
من هشت ساله گریه نکردم 🥲

خوش بحالت

چرا رفته؟ببین عزیزم اگه خیانت کردش که کلا بی خیالش بشو چون به اون طرف مقابللم وفادار نمیشه این از ای ...

نه خیانت نکرده الان رلیم هرچی زنگش میزنم برنمی داره خواهرشم گوشیش خاموش گوشی جفتشون خاموش

نه خیانت نکرده الان رلیم هرچی زنگش میزنم برنمی داره خواهرشم گوشیش خاموش گوشی جفتشون خاموش

خب چیزی هست که برنمیداره کمی ازش دورباش عزیزم بزار دلش برات تنگ بشه اگه واقعا بخوادت برمیگرده اگه نه ولش کن با التماس نمیشه چیزی رو عوض کردش برای خودت ارزش قایل شو گلممم

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
خب چیزی هست که برنمیداره کمی ازش دورباش عزیزم بزار دلش برات تنگ بشه اگه واقعا بخوادت برمیگرده اگه نه ...

بش