2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 30 پست
صراخی خارجی؟ بهترین برا ایرانیا فعلا البانک lbank

به نظرتون چه ارزی تا ۳ سال دیگه خوب رشد میکنه؟؟ من فقط میخوام ی ارزی بگیرم تا ۳ سال دستش نزنم بعد برم سراغش ، نظر شما چیه 

به نظرتون چه ارزی تا ۳ سال دیگه خوب رشد میکنه؟؟ من فقط میخوام ی ارزی بگیرم تا ۳ سال دستش نزنم بعد بر ...

اول اینکه هیچوقت تخم مرغ هاتونو توی ی سبد نزارین سعی کنین چندین ارز مختلف بگیرین ک اگه خدا نکرده پشتیبان و تیم اون ارز شکست خوردن کل سرمایتون نره روی هوا مثل ارز لونا، بعد اینکه پیشنهاد میکنم ترید یاد بگیرین با روزی ۲ ۳ ساعت وقت درامد خوبی نصیبتون میشه، اما در باره ارز برا بلند مدت بین این ها انتخاب کنین :

مانا،بایننس،ریپل،پولکادات،فانتوم،گالا،سولانا،کاردانو

ی بخش اندکیم شت کوین بگیرین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد فامیلتون ک گفتین بله من خودمم سال ۹۸ شهریور ۲ میلیون تومن شیبا گرفتم و حدود ۱۵ میلیارد رسید ...

یعنی به نظرتون حدس میزنید که من ۱۰ میلیون تومان تو همین صرافی های ایرانی بزارم ، ۲ سال بعد ۱ میلیارد میشه؟؟ همین ارز هایی که گفتید بخرم

بله ولی اگه بالای ۲ سال میخان نگه دارین داخل کیف پول نگه دارین بهترین کیف پول تراست والت

ببخشید تو صرافی البانک فقط ثبت نام کنم ایرادی داره ؟؟ یعنی احراز هویت انجام ندم چون پاسپورت و اینا میخواد ندارم میگم

بله ولی اگه بالای ۲ سال میخان نگه دارین داخل کیف پول نگه دارین بهترین کیف پول تراست والت

سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور روزانه سود داشته باشم؟  و از چه روشی استفاده کنم که زمان خوبی وارد بازاربشم برای خرید یک ارز و فروش اون؟