2777
2789
عنوان

رفتم جلو در نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 25 پست
میدونم میگم ینی دنبال دوستش رفته باشه دیگه با تصمیم گرفتن با ماشین دوستش بره  انقد بد به دلت ن ...

دوستاش ماشین ندارن این داره الان موندم بگم کجا بودی بگم من گشتم اخع نبودی رابطه مون خراب شه بگی اعتماد نداشتی نگم چه جوری لال بمونم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

واییییییییییی چی کار کنم واقن نمیدونم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان نمیدونم به روش بیارم چی بگم نگه من مثلا فلان پارکینگ نگه داشتم تو ندیدی اون جا بودم همه چ ...

نه نگو اومدم  گشتم نبودی   وقتی اومد بگو رفتی بازی وبا ماشین خودت رفتی ببین چی میگه باهاش صحبت کن حرف بکش  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نه نگو اومدم  گشتم نبودی   وقتی اومد بگو رفتی بازی وبا ماشین خودت رفتی ببین چی میگه ب ...

خیلی زرنگه رییس اداره پیچوندن نمیشه اصلا نمیگه 

اگه تا الان هیچی ازش ندیدی الانم به شیطون لعنت بفرست و شک نکن.. 

دیدم تو دوران دوستی 

دیدم تو دوران دوستی 

دیگه با روی خوش ازش حرف بکش 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دیگه با روی خوش ازش حرف بکش

یه حسی میگه داره یه غلطی میکنه نمیدونم چرا

یه حسی میگه داره یه غلطی میکنه نمیدونم چرا

حتما با دوستاش رفته جای دیگه ودروغ گفته به شما  یا شایدم با ماشین دوستاش رفته فعلا بدبین نباش آرامش داشته باش تا بیاد 

حتما با دوستاش رفته جای دیگه ودروغ گفته به شما  یا شایدم با ماشین دوستاش رفته فعلا بدبین نباش آ ...

زنگ زد گفت نه من همون جا بودم گوشیش هم ۵ درصد بود یه حس مضخرف دیگه بهم میگه نکنه با دختر رفته خواسته اونو بپیچونه گوشی نده گوشیش رو نزده شارژ

زنگ زد گفت نه من همون جا بودم گوشیش هم ۵ درصد بود یه حس مضخرف دیگه بهم میگه نکنه با دختر رفته خواسته ...

چی بگم عزیز ولی مثبت فکر کن ان شاء الله دروغ نگه