2777
2789
وایسه تاپیام بدم🤣🤣🤣آخه من اصلاپیامم نمیدادم ب بنده خدا فکرکنم ازهمین سوخت بلاک کرد توواتساپم

جلب توجه خودی نشون بدهههه

قلک پر صدا نمیده!! پس از میزان ادعاهاتون کم کنید:/🤞https://harfeto.timefriend.net/16541280225882

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یکی ک دوسش داشتم زیاد بلاکم‌کرده.. تو واتساپ ک بلاک‌میکنه اینستا پیام میدم یعنی میدادم  ا ...

زیادی عوضیه خودشومثل یه آدم مظلدم واحساسی نشون میدادولی چون تن ب یه سری چیزا ک ازم میخواست ندادم باهام سردشد🤧🤢ب نظرم شماام دیگه بهش پیام نده واصلاشمارشم پاک کن هرچند سخته

بلاکت کرده ولی همچنان فضوله میخواد استوری های اینستارو ببینه . خودت پیش دستی کن خودت بلاکش کن  ...

من بلاکش نکردم ک بی تفاوت ب نظربیام چون فکرکردم اگه ازاینستابلاکش کنم فکرمیکنه سوختم ازبلاک شدنم توواتساپ😂کارخوبی کردم آیا؟؟؟

زیادی عوضیه خودشومثل یه آدم مظلدم واحساسی نشون میدادولی چون تن ب یه سری چیزا ک ازم میخواست ندادم باه ...

اگه بخاطر این چیزا سرد شده نرو سمتش:(

دیگه تموم شد به قول خودش ما واسه هم تموم شدیم🙃

یه پسری رو خیلی دوست دارم..میشه دعا کنی عاشقم بشه و بهش برسم؟:)💙🖤🤍
اگه بخاطر این چیزا سرد شده نرو سمتش:( دیگه تموم شد به قول خودش ما واسه هم تموم شدیم🙃

دقیییقا خوب شدزود شناختمش چون خودشوپسرپیغمبرجا زده بود وادای آدم خوبا 

2790
2778
2791
2779
2792