2777
2789
عنوان

جیران😩☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 182 پست
وای چ جذاب کدوم قسمته

قسمت ۱۴

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
مطالعه نیاز نیست کل تاریخی که برا ما های زود باور نوشته بیشتر از نصف غلطه اگ با یک تاریخ دان واقعی ص ...

عزيزم من خودم تركم اما دليل نميشه تاريخ ايرانو ببريم زير سوال

اثار تاريخي مارو تو بزرگترين موزه هاي دنيا نگهداري ميكنن كلي كتيبه و مدرك وجود داره چطور همچين حرفي ميزنيد اخه

دل ادم ميسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چیزی  توی تمام فیلم میدونستی سیاوش شخصیت خیالیه داستانه؟؟؟

اره کاش نبود کلامیدیدیم عشق بین جیران و شاه رو... من اینقدر واسه سیاوش ناراحتم 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

میگم یه خورده فیلمش اغراق نیست؟؟؟  اخه زن عقدی جرعت نمیکرد به مهدعلیا نزدیک بشه بعد یه صیغه ای ...

خب اینا برای جذاب تر شدنه وگرنه به قول شما مگه کسی جرات داره مادر شاه بگه تو

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
یعنی سیاوش فامیل کفایته؟

نمیدونم ولی احتمالا بزرگ زادس

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
عه سیاوش الکیه؟ فکر کنم حسن فتحی فتیش مثلث عشقی داره😂😂

نه میدونی جیران واقعا نامزد داشته 

بعد که شاه باهاش ازدواج میکنه دیگه اون نامزدیش بهم میخوره 

ولی در این‌حد که سیاوش نقش داره نبوده جریانش 

خودتونو ناراحت نکنید فیلمه . فیلم .

فقط در تاریخ هس ازدواج کردن ۴ بچه اوردن .

خب کی از درون و باطن اونا خبر داشت ؟ هیشکی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کنیزش یعنی همین خواهرش؟ ولی فکر کنم چهارتا بچه میاره

دوتا یا۴ تا نمیدونم والا بالاخره بچه هاش میمیرن از غصه شون خودش هم مریض میشه میمیره .ن ی کنیز دیگه اسمش انیس دوله فک کنم بود ک وضعیت میکنه بعد مرگش سوگلی شاه بشه و شاه هم عاشق کنیز میشه

خب اینا برای جذاب تر شدنه وگرنه به قول شما مگه کسی جرات داره مادر شاه بگه تو

همون واقعیتر درستش میکردن بهتر بود 

نمیدونم چرا حس میکنم مریلا زارعی بیشتر بار منفی داده به این نقش 

اصلا نتونسته درست و حسابی نقششو بازی کنه، بیشتر مناسب فیلمای مدرنه نه تاریخی 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من تیکه هاشو تو اینستا دیدم ،کامل ندیذم سریالو ولی کلیت قصه دستگیرم شده

بیشتر از اینم ارزش دیدن نداره 

البته به نظر من

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

آقا ولی چیزی ک باعث تعجبم شده  قاجار تقریبا مال ۲۰۰سالدپیشه و اینا خیلی جدیدن و آدایشاشون اصلا خوب نیست دوره قاجار خیلی زشت بودن 

یکی دیگه  یادمه تو حریم سلطان  شاه باید  به مادرش تعظیم میکرد ولی اینجا مادر با بقیه فرقی نداره  واقعا در واقعیت هم اینجور بوده

من تحمل ندارم یک هفته صبر کنم تا قسمت جدیدش بیاد🤕🤕🤕

این هفته رو نگاه نکردم ک باهفته بعد دو قسمت بشه پشت هم ببینم ک بچسبه بهم😬🥴

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

میگم یه خورده فیلمش اغراق نیست؟؟؟  اخه زن عقدی جرعت نمیکرد به مهدعلیا نزدیک بشه بعد یه صیغه ای ...

چرا خیلی جاهاش اغراق یا دروغ داره

یه موردش راجب شخصیت مادر شاه!

اگه کسی یکم تاریخ بدونه متوجه میشه این داستانها راجب مادر شاه دروغ و شایعه بوده ولی کارگردان این قصایارو وارد داستان کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز