2777
2789
عنوان

عصرجدید☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 124 پست
اای خدااا این وحیده چی بود آخهه

😂😂😂😂😂

استعداد خاصی نداشت

بامرام بود ولی

صاف و ساده

نمیدونم من آدم ساده دیگ دوروبرم نمی بینم واسه همینه شاید😑

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اون میرف من سکته میکردم چی بود آخههههه به درد قصابی میخورد تا خوانندگی با اون صداش🤣

با اون صداش؟؟؟ واقعا چرا بلدید فقط توهین کنید من اجراهاشو دیدم صداش بدون هیچ آهنگی اینقدر دلنشینه

کنکور ندارم نهمم 

والا یه جوری گفتی درسام

گفتم داری آزمونای جامعو میزنی دیگه😅

بشین ببین اگه شب امتحانت نیس

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
دارم  ولی از صب خبری ازش نیس نگرانشیم  چون حالش خوب نبود🥲💔اگ جواب نداد بش زنگ میزنیم&n ...

ارع فکر خوبیه 

ایشالا هر جا هست حالت خوب باشع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا یه جوری گفتی درسام گفتم داری آزمونای جامعو میزنی دیگه😅 بشین ببین اگه شب امتحانت نیس

همینجوریشم گند خورد تو امتحانام  

شما میدونی که میشه جبران کنم ؟ 

ترمیم معدل برا پایه ما هست؟

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤