2777
2789
عنوان

دندونممم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 45 پست
میخک توخونه داری؟اگه نداری برو داروخونه یه پماد میخک برا دندونت بخر۲۵ تومنه.میزنی روش اول تیرمیکشه ب ...

اسم.پمادچیه؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
یعنی تو این دوسال نتونستی پول جمع کنی؟؟؟ دختر خدایی نکرده عفونت میکنه میزنه به جاهای دیگه ی بدنت

ن بخدا نتونستم 

امشب زنگ زدم شوهرم گریه کردم گفتم بی عرضه ای سکوت کرد 

مامانم زنگ زد دید گریه کردم هر چی پرسید چیشده چیزی نگفتم فقط گفتم دندونم درد میکنه 

گفت چرا ؟گفتم چیزی لاش گیر کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لثه م ی وقتا ورم میکنه عفونت میرنه بیرون بعد دوباره خوب میشه عین.گوشت اضافه بعد وقتی ک چرکش درومد اوکی میشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اسم.پمادچیه؟

پماد میخک برادرد دندون بگی،خودشون میدن

❤یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دندونم و دیدی ؟؟چیکار کنم خوب شه ؟

زیاوواصح نبود.اما من اموکسی سیلین میخوردم برا چرکش

ولی دیگ.نمیخورم چقدر قرص بخورم تحمل میکنم

تاایشالا جوزبشه برم دکتر

مایعات کمترمیخورم ک اب نکشه

من کارخاصی نمیکنم چون نمیدونم بایدچی کنم

زیاوواصح نبود.اما من اموکسی سیلین میخوردم برا چرکش ولی دیگ.نمیخورم چقدر قرص بخورم تحمل میکنم تاایش ...

بیشتر ازین نتونستم بهتر عکس بگیرم 

خودم کنجکاو یودم ب بدبختی عکس و گرفتم 

اون مایع زددی ک گرفته چیه ؟؟با خلال دندون خواستم در بیارم مردمممم بخدا از حال رفتم

عزیزم هر طور شده برو پیش دندون پزشک هر چه زودتر

فعلا از روغن میخک استفاده کن عالیه 

حتما روزی سه مرتبه آب نمک و گلاب بچرخون توی دهانت 

روغن نارگیل هم شنیدم خوبه 

چای کیسه ای هم بدک نیست 

هر هشت ساعت آموکسی سیلین 500 و مترونیدازول 250 میل کن تا عفونت کامل از بین بره ان شاء الله🍀🌼 ... 

🖇🧡...