2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 51 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهرم پشتشه.میگه خاهرت بهتره.زن زندگیزندگی. خاهرت هیچوقت دروع نمیگه گفتم .خاهرم حسودی میکنه از جهیزی ...

شوهری که اینجوری درباده خواهر شما خرف میزنه و هیچ سنخیتی نداره که شمارو با خواهرتون مقایسه کنه جای فکر داره! 

هر ادمی همسر نیست اسنش بیشتز شبیه کسی هست که دوتا گزینه میخواد انتخاب کنه برای خاله بازی و عشق و حال حالا مشغول مقایسه هست

به چیز بگم الان شرایط بده و خب همه میدونن نیاز نیست شما چیزتیی برای جهیزیه بگیری که سالی بکبار هم قرار نیست اسنفاده کنی و قرا  بگی به فامیل اره منم اینو دارم 

شملا بیا یه لیست تهیه کن از جیزای ضروری و ملاک قرار بده مت چه چیزایی بخرم که هر سه ماه یکبار باید ازش استفاده کنم و توی خونم لازم هست این به کنار... همسر شما جای فکر داره عزیرم باید بیشتر فکر کنید...

دوما واضح هست خواهرتون کمبود عاطفی دارن و اینو دارن از جای بدی تامین میکنن در نتیجه ایشون خیلی راحت میتونن به شما اسیب بزنن پس بهتره به کارهاشون محل نذارید و خیلی باهاشون فاصله رعایت کنید... 

شوهرم ن میزاره گوشی دستم باشه.ن بیرون میبره. ن میزاره با مادرم جایی برم. ن عروسی ن مهمانی. سرکار هم ...

بابا طلاق بگیر 

هر چقدرم خونه بابات اذیتت کنن سگش شرف داره ب خونه شوهر

طلاق بگیر کار کن خودت ایشالله ی تیکه خوب قسمتت بشه

سنیم ک نداری