2777
2789
عنوان

همه چیز درمورد پریودی و رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4795 بازدید | 141 پست
کاملا با حرفتون موافقم  چشم در اولین فرصت انشااله. لطفا دعا کنید چیزی نباشه.توکل به خدا. ممن ...

قربونت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

کاملا با حرفتون موافقم  چشم در اولین فرصت انشااله. لطفا دعا کنید چیزی نباشه.توکل به خدا. ممن ...

بهترین زمان ۳ روز بعد پریودیه  کلا دودقیقه زمان میبره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید چرا با گرمیجات خوردن درطول ماه البته حجم خونریزی پریودم کمترمیشه

چون تو دوره پریود مقداری هورمون تو بدت تولید میشه و خودن یسری چیزها رو هورمونها تاثیر میذاره

انقباضات عضلانی روکم میکنه  ازیطرف شما دیواره اندومترت خودش کمه و خونریزیتم کمه  

گرمیجات بیشتر درموارد تسکین درد کاربرد داره 

اگ درد نداری نمیخواد بخوری

گرمیجات چیا میخوری

فیبروم دارم از اسفند پارسال تا الان خونریزی دارم از کمردرد وپا درد مردم 

وزنت بالاهست؟.چند سالته

ببخشید من پیامتوتازه دیدم حجم پیاما بالا بود

فیبروم دارم از اسفند پارسال تا الان خونریزی دارم از کمردرد وپا درد مردم 

مجردی متاهلی تاحالا بارداری داشتی

چون تو دوره پریود مقداری هورمون تو بدت تولید میشه و خودن یسری چیزها رو هورمونها تاثیر میذاره انقباض ...

دمنوش زنجبیل فقط

شما پیشنهادتون واسه من چیه ؟

واسه افزایش ضخامت شکمم همیشه سرده 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
دمنوش زنجبیل فقط شما پیشنهادتون واسه من چیه ؟ واسه افزایش ضخامت شکمم همیشه سرده 

دور شکم نافتو زیر نافتو باروغن سیاه دانه ماساژ بده و شکم بند یا چادر دور کمرت ببند سردی برای رحمت خوب نیس ورزش کن دراز نشست انجام بده یوگا برو اب فراوون بخور

ببخشید چرا با گرمیجات خوردن درطول ماه البته حجم خونریزی پریودم کمترمیشه

سبزیجات برگ سبز، گوجه فرنگی، تخم مرغ، هویج و ماهی  ویتامین C، E   وB 

از غذاهای ترش و اسیدی و همچنین کافئین پرهیز کن

مجردی متاهلی تاحالا بارداری داشتی

نه خواهش میکنم وزنم خوبه ۴۵ 

متاهلم بارداری نداشتم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه خواهش میکنم وزنم خوبه ۴۵  متاهلم بارداری نداشتم

رفتی دکتر بهت نگف فیبرومت کمه زیاده حجیمه دارو نداد هیچ کار نکرد برات نگف بیا عمل کن بردار ؟

رفتی دکتر بهت نگف فیبرومت کمه زیاده حجیمه دارو نداد هیچ کار نکرد برات نگف بیا عمل کن بردار ؟

فیبرو ۳۴×۳۵

پیش دوتا دکتر رفتم یکیش گفته اول یکبار ای وی اف کن بعد عمل 

دکتر دوم گفته اول  باید عمل کنی بعد ای وی اف 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
فیبرو ۳۴×۳۵ پیش دوتا دکتر رفتم یکیش گفته اول یکبار ای وی اف کن بعد عمل  دکتر دوم گفته اول&nbs ...

ببین چون حجم فیبرومت خیلی بزرگه حتما باید برداری و باعمل لاپاراسکوپی احتمالا برات انجام بدن امااااا پیش هرکسی برای عمل نرو چون ممکنه زخم های دیگه ایجاد کنن و یا باعث نازاییت بشن

اگ برنداری و باهمین شرایط باردار بشی رشد جنین بمشکل میخوره   بعداین ک برداری علایم درد و خونریزی هات کلا برطرف میشه 

اگ برنداری هم ممکنه باعث نازاییت بشه اما خطر سرطان رو نداره فیبروم ها

بنظرم بااین حجمی ک داره فیبروم خارج رحمی باشه داخل رحمی نمیتونه انقد رشد کنه

فقط ی دکتر خیلی خوب پیدا کن پیش هرکسی نرو 

ببین چون حجم فیبرومت خیلی بزرگه حتما باید برداری و باعمل لاپاراسکوپی احتمالا برات انجام بدن امااااا ...

اتفاقا دوتاشونم خیلی خوبن بهترینا تو لاپارسکوپی ونازایی تو اصفهانن ولی منو گذاشتن سر دوراهی گفتن انتخاب کن طبق صحبت های شما  برم عمل کنم بهتره راحت میشم 

مرسی عزیزم وقت گذاشتی ❤

اتفاقا دوتاشونم خیلی خوبن بهترینا تو لاپارسکوپی ونازایی تو اصفهانن ولی منو گذاشتن سر دوراهی گف ...

فدای تو 

ببین  ای وی اف برای درمان نازایی هست 

اگ مشکل نازایی نداری یا فیبروم روی تخمدانهات تاثیر نداره باتوجه به بررسیهای دکتر  برو اول عمل کن پیش بهترین دکتر برو ک باعث نازاییت نشه شده حتی برو یشهر دیگه ک دکترش کارش خیلی دقیق باشه تاعملت باموفقیت انجام بشه ببین نظر اون دکتر چیه بعدا تصمیم بگیر چون محل رشد فیبروم هم مهمه ک ایا باعث نازایی شده یانه