2821
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 9366 بازدید | 23 پست

برای تیرگی قسمت بیکینی من خودم رفتم مجموعه زیبایی ترمه خیلی هم راضی بودم الان 9 ماه گذشته هنوز مثل روز اوله هیچ تغییری نکرده پیشنهاد میکنم این کارو حتما جای خوب برید وگرنه ماندگاریش میاد پایین 02122800200  کامرانیه شمالی نبش داریوش برج پارادیس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم شنیدم مردا کلی نگرن و ب جزئیات زیاد توجهی ندارن ولی جدیدا خیلی حساس شدم نمیدونم چرا😥

حساس نشو براشون مهم نیس باور کن

منم درگیر لابیاهام بودم اما بیخیال شدم

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

جز لیزر بقیه موارد چرته

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤

من وقتیمجرد بودم خیلی حساس بودم اما الان متوجه شدم مردا اصلا اونقد که ما ریز بین و حساسیم حساس نیستن 😅

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
امتحان کنم ببینم چجوریه

جوش شیرین و آبلیو برای بیکینی ک قسمت حساسی هست اصن خوب نیس

Ph اون ناحیه رو ب هم میریزه

نظرمه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

جوش شیرین و ابلیمو پوستومیسوزونه ک

برودعطاریا بپرس ... بعدشم اون ناحیه بخاطر اینکه پدیودمیشیم یکم تیرس نسبت ب جاهای دیگه ی چیز طبیعیه هرجور ک هستی خودتو قبول داشته 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

تیرگی واژن رو با لیزر میشه خیلی خوب درمان کرد. البته تو انتخاب دکترتون هم دقت کنید. تو آپارات یا اینستا بگردید دکترای خوبی رو میتونید راحت پیدا کنید. خواهر من تو اینترنت گشت دید خیلی ها از دکتر ثناگو تعریف کرردن رفت پیش اون لیزر کرد الان خداروشکر خیلی راضیه