2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط درد یک طرفه و‌گاهی هم دو طرف؟؟چرا اینجوریه دارم دیوونه میشم

عزیزم مال منم دو روز پیش همین بود ترسیدم. ولی خوب شدم. نگران نباش الان دقیقا جای اتصال پام به شکم. یه کشیدگی دارم

عزیزم مال منم دو روز پیش همین بود ترسیدم. ولی خوب شدم. نگران نباش الان دقیقا جای اتصال پام به شکم. ی ...

من صبح ها بیدار میشم خوب خوبم 

میایستم یا میشینم درد میکنه 

من اوایلشم هنوز سونو نرفتم 

وفتی علایمی ندارم استرس میگیرم

شما هم مثه من بودیم 

راستی یه چیزی بگم شاید به درد کسی بخوره. بیشتر وقت ها که درد یا کشیدگی دارم‌ شروع میکنم آب خوردن. با استکان میخورم که اذیت نشم. 

بعد هی میرم دستشویی ولی بیشتر وقت ها درد و کشیدگی رفع میشه

من صبح ها بیدار میشم خوب خوبم  میایستم یا میشینم درد میکنه  من اوایلشم هنوز سونو نرفتم&n ...

منم صبح ها خیلی خوبم بعد کم کم شروع میشه. آره منم علائم ندارم وحشت میکنم. منم هنوز نرفتم سونو

منم صبح ها خیلی خوبم بعد کم کم شروع میشه. آره منم علائم ندارم وحشت میکنم. منم هنوز نرفتم سونو

من ۵روز قبل موعد رفتم ازمایش هنوز بتام‌بالا نرفته

ای وی افی هستم

شما همش شکمتون داغه؟من گاهی سرد میشم 

چقدر استرس به خودمون میدیم ظاهرا علایم میره و میاد🤦🏼‍♀️ 

من ۵روز قبل موعد رفتم ازمایش هنوز بتام‌بالا نرفته ای وی افی هستم شما همش شکمتون داغه؟من گاهی سرد م ...

عزیزم انشالله به سلامتی. آره منم اون اوایلش فشارم بالا پایین میشد. سرد و گرم میشدم. 

اینقدر استرس هست که چی بگم برات. ولی میگذره عزیزم. منم خواهرم IVF کرد پسرش الان 16 سالشه