2777
2789
عنوان

شده...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 53 پست

خودت هم به خودت کمک نمیکنی حالت خوب بشه .لااقل موج مثبت برای خودت بفرست .تلیقین به خوب بودن کن .

این اسم کاربری که انتخاب کردی انرژیش به سمتت بر میگرده .

نگو چرا کاربری خودت، که من هر چی انتخاب می کردم نمی پذیرفت عصبی شدم زدم تهاجم پذیرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت هم به خودت کمک نمیکنی حالت خوب بشه .لااقل موج مثبت برای خودت بفرست .تلیقین به خوب بودن کن . ای ...

آخه چیکار کنم؟ 

انرژی ندارم

زیر چشمام به اندازه 3 تا انگشت گوده

دست و پاهام بی جون

ی گوشه افتادم

با اینکه کلی درس دارم

انقدر سختی کشیدم

دیگه تحمل ندارم 

😔😔😔😔😔

😂😂😂😂😂 بیایا... قول بده میخوام پاشما ولی نمیتونم😕

باشه قول میدم بهت 

چرا نشه ببین گوشی رو بزار کنار چیزایی که متوجه نمیشی رو بنویس بقیه هم چند بار بخون ایشالله که موفق میشی 

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸
خدا نکنه  واسه هم دعا کنیم؟🥺 بخدا خیلی خسته ام خیلییی😕

اره عزیزم میگن دعای آدم واسه دیگری زودتر مستجاب میشه

از ته دل آرزو میکنم دلت آروم بگیره . دعا میکنممممم آرامش و شادی  بشه جزء جدا نشدنیه زندگیت😍😚

اره عزیزم میگن دعای آدم واسه دیگری زودتر مستجاب میشه از ته دل آرزو میکنم دلت آروم بگیره . دعا می ...

خیلیی ممنون واسه دعای قشنگت 😍

منم دعا میکنم که با تک تک سلول هات خوشی و خوشبختی رو حس کنی و همیشه شاد و خوشحال باشی😍

و به هرچی میخوای برسی ان شا الله❤️🌹

با اجازه استارتر ی کمک لطفا💜💜💜💜

کراشم حرف میزدم گف از فلان اسم خوشش میاد برا دختر بعد من حساس شدم ک یعنی از اون اسم دخترا خوشش میاد کلا چون گف کلا این اسم خیلی دوس دارم چ برا دختز چ همسر

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بعد ب منم خودش گی داد اون شب ک نیسی راسی در حین چتم گف شما خوشت نمیاد نمیکنم فلان کارو یا مثلا گفته فلان فصل قشنگه چون شما توشی یا گفته اسمت قشنگه..... 

حساسسسس شدم 

نظرتون؟ بگین لطفاااا 🍬✨🍬✨🍬❤️❤️❤️❤️❤️

بعد من یخورده خنگم در این موردا متوجه نمیشم الان اینم نفهمیدم خوشش میاد از من؟ 

الان اینطوری نیست خیلی وقته که خسته شدم امتحانای خدا قربونش برم وحشتناک سخته😔 همشووو میریزم تو خ ...

من نمیریختم تو خودم همه رو با گریه برا دوستم میگفتم 

توام اگه دوستی داری برو پیشش و خودتو‌ خالی کن❤️

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
با اجازه استارتر ی کمک لطفا💜💜💜💜 کراشم حرف میزدم گف از فلان اسم خوشش میاد برا دختر بعد من ...

آره احتمالا خوشش میاد 

ولی تو بروز نده دوسش داری

و حساسم نشو اصلااااااااا..... اینطوری بدتره

ممنون لطفا واسم دعا کن همه نمره هام 20 بشه واقعا تو این همه مشکل تنها چیزی که بهم انرژی میده همین ...

ایشالله که میشه 

حتماً دعا میکنم

خوشحالیت آرزومه

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸