2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 40 پست
چی بگم...بستگی داره کجا بری...مثلا فروشگاه باشه خب فرق میکنه...بنظرم شوش و بازار برای خرید خوبه  ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹🌹

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این لیست ها رو نشر ندین. توقع میشه از خانواده های عروس یا مراسم مجلل عروسی توقع میشه از داماد

هرکی هرچیزی وسعش رسید بخره. بدون هیچ اجباری و اگه نخواست و یا نتونست تهیه کنه سرزنش نشه

پدر و مادرای دخترا خیلی گناه دارن

پسرا اگه پول نداشته باشن میرن مستاجری مراسم مختصر خرید مختصر . عروس هم می‌سازه

ولی پدر دختر دست خالی باشه چرا باید شرمنده بشه؟

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
این لیست ها رو نشر ندین. توقع میشه از خانواده های عروس یا مراسم مجلل عروسی توقع میشه از داماد هرکی ...

شما اگه یه لیست مناسب دارید که لوازم ضروری رو داخلش نوشته باشه لطفا بفرستید عزیزم که یه کمکی باشه❤❤🌹🌹

کلیات رو بنظرم بخره کافیه. سه راهی برق و محافظ رو وقتی وسایل چیدن داماد بخره چی میشه مگه؟ یا حتی وسایل داخل یخچال داماد بخره. من جهیزیه رو از شیراز آوردم تهران. بزرگها هم تهران خریدم. از خوراکی ها فقط حبوبات و ادویه ها با شکر و این چیزا خودم خریدم همراهم آوردم. حتی برنج نگرفتم. دامادی که باید یخچالش هم پرکنن تحویلش بدن به چه درد میخوره والااااا. 

وقتی داشتم آشپزخونه رو میچیدم. دیدم نیاز به شلف کابینت دارم خریدم. دوتا خودم خریدم. الان یکی هم همسرم خرید. خیلی خرده ریزا رو وقتی وسایل میچینی متوجه میشه لازمه. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

وسایل شیرینی پزی هیچی نخریدم. همسرم میخواست واسه روز زن بهم پول بده. گفتم بیا بریم باهم وسایل شیرینی پزی بخریم. همزنش رو خودم داشتم. بقیه رو خریدیم. از ترازوی آشپزخونه و قالب تاا کاغذ روغنی. 

کلیات رو بنظرم بخره کافیه. سه راهی برق و محافظ رو وقتی وسایل چیدن داماد بخره چی میشه مگه؟ یا حتی وسا ...

ممنون عزیزم

میشه یه کلیات از خورده ریزایی که لازمه و زیاد به چشم نمیاد بگیی

ممنون عزیزم میشه یه کلیات از خورده ریزایی که لازمه و زیاد به چشم نمیاد بگیی

مثلا ازین پادری ها که جلوی در ورودی و سرویس ها میندازن. اینها رو من نگرفتم. همسرم خرید. من علاوه بر اون دوتا هم واسه پایین سینک و گاز گرفتم دیگه آشپزخونه رو فرش ننداختم. راحت تر میشه تمیزش کرد. از این بند رخت ایستاده ها نگرفتم. خونه یه بالکن کوچیک داره بند و گیره لباس گرفتم. شلف واسه حموم نگرفتم خود خونه داشت. حتی روفرشی هم نگرفتم. 

قاب عکس و وسایل تزیینی نخریدم. یه دونه قاب همسرم توی دوره دوستی واسم هدیه گرفته بود اونو زدیم داخل راهرو. یه دونه دوستای همسرم بهش کادو دادن اونو زدیم توی ورودی خونه. توی اتاقها هم که قاب عکسهای خودمونه. فقط یه تابلو واسه مبل میخوام که اینم با همسرم میریم میخریم. 

کنسول و آیینه دوست داشتم ولی خونه ای که گرفتیم سالنش جادار نیست. خود خونه هم توی سالنش یه آیینه قدی داره دیگه اونم نگرفتم. بوفه نگرفتم. کابینت آشپزخونه یه دکوری داره.