2777
2789
 چرا😂

به نطر خودشون سختیا عالما میکشن..خیلی زود رنج و پر توقعن😂شرمنده😂🤦‍♀️ولی دراصل بچه های خوبین...مهربون خیلی...ولی این با رفیقاش متاسفانه چندتا چندتا دوست پسر دارن...و یه گله هم دوست پسر اجتماعی..البته هم اینجور نیستن..اما نمیدونم چرا این و همکلاسیاش اینجورین

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
به نطر خودشون سختیا عالما میکشن..خیلی زود رنج و پر توقعن😂شرمنده😂🤦‍♀️ولی دراصل بچه های خوبین...مهر ...

شوهرت چیزی نمیگه بهش؟

پدرمادرش چی؟

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دهه هشتادی نیستم
به نظرم نسل بدی نیستن فقط یه ایراد دارن اونم اینه کمتر شده احترام به بقیه و بزرگتر بینشون
ببینین عالیه اگه برای خودت زندگی کنی عالیه اگه به حرفای بقیه اهمیت ندی عالیه از لحظه لحظه زندگی لذت ببری دنبال هدفت بری دنبال موفقیت بشی آزمون و خطا کنی و زندگی رو لحظه لحظه بچشی نفس بکشی ولی یادت باشه هرگزرزز به هیچ کس بی احترامی نکن بی احترامی به بقیه یعنی بی احترامی به شخصیت خودت، اگر کسی مثل تو فکر نمیکنه با احترام از نظرش بگذر، فقط بگذر، اختلاف سلیقه یا هر چیزی داری قطع ارتباط کن یا سعی کن کمتر ببینی طرف رو ولی هرگز بی احترامی نکن مخصوصا به بزرگتر، همین! 

من دهه هشتادی نیستم به نظرم نسل بدی نیستن فقط یه ایراد دارن اونم اینه کمتر شده احترام به بقیه و بزرگ ...

من خداییش باهاشون بودم..احترام میزارن..فقط دیدم یکم با مامان و باباهاشون سر جنگ دارن

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
فایده نداره...خود مادره هم میدونه یکمشا...خدا رو شکر عید عقد کرد...مگرنه بیچاره بودیم..وقتی تو یه جم ...

اووووووو خب چن سالشه 

ازکجا شوهر پولدار گیر اورد😂💔

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

عشق منم هشتادیه دیگ خود ما ۷۸,۷۹ ها هم با هشتادا یکی شدیم حداقل بعضیاشون بلدن از حقشون دفاع کنن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
از فامیل😂فکر میکنن خیلی پاک و مطهر هست...۱۸ سالش شده..البته اشتباه نشه..این از اول دبیرستان که بود ...

خوشبخت بشه ان شاالله 

همینطور آدما‌شوهر خوب گیرشون میاد من به این نتیجه رسیدم😂💔

خوشبخت بشه ان شاالله  همینطور آدما‌شوهر خوب گیرشون میاد من به این نتیجه رسیدم😂💔

ایشالله..منم دقیقا به همین نتیجه رسیدم😁این از اولم میگفت من شوهر پولدار میخوام

ایشالله..منم دقیقا به همین نتیجه رسیدم😁این از اولم میگفت من شوهر پولدار میخوام

خخخخخ رسید بهش

خخخخخ رسید بهش

😂😂😂👌

خوبنا فقط دوتا قانون کاملا جدیه و خشک دارن اول باهرکییی مثل خودش دوم جواب سنگ کلوغه 

اصن احترام بزرگترو پیرو بچه و اینا حالیمون نی 

اره تو نسل ما هممون با پدرو مادرامون جنگ داریم و یه نسل کاملااااااا سوخته ب حساب میاییم 

اون از وضعیت اجتماعیمون ک خودمون دوس داشتیم یه جور باشیم پدرو مادرامون یجور جامعه یجور 

اینم از وضع اقتصادیمون ک به ما رسید همچییی وارسید 

خوش ب حال ده های ۶۰.۷۰