😍🤣🤣🤣من ۱۸ سالمه پسر بچه ۱۰ ساله روم کراش داشت انقد تابلو باری در آورد که ازش پرسیدم چته بچه اونم ...
بابا من شوهر دارم بچم 7سالشه.. این کلاااا منو میبینه میخکوب میشه چند بار درو باز نکردم دخترا رو میفرسته جلو در گولم میزنه.. دارن همه میفهمن بخدا ابرو نمیمونه برام
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
باور کنید نه اهل کلاس گذاشتن نه اهل ارایش زیااد نه عمل و اینچیزا هنرم در این حده که برم اصلاح اونم در حد سه ماه یکبار!! خودمم زباد دنبال زیبایی نیستم به درون بیستر از ظاهر اهمیت میدم چادری هم هستم ولی خب از دوران بچگی تااا دانشجوییم کلا همه یه جورایی بهم رسوندن که خیلی نازی یا مثلا میگفتن اون دختر نازه اتاقش کجاس کلا مرکز توجه میشم هر جا پا میزارم و اصلن این قضیه رو دوست ندارم این بچهه هم ول کننن نیسسس نمیدونم کمبودی چیزی داره چشه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻