2777
2789
😍🤣🤣🤣من ۱۸ سالمه پسر بچه ۱۰ ساله روم کراش داشت انقد تابلو باری در آورد که ازش پرسیدم چته بچه اونم ...

بابا من شوهر دارم بچم 7سالشه.. این کلاااا منو میبینه میخکوب میشه چند بار درو باز نکردم دخترا رو میفرسته جلو در گولم میزنه.. دارن همه میفهمن بخدا ابرو نمیمونه برام 

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس میخوندم.

دوستان میشه توروخدا بیاید تاپیک اخرم نظر بدید براتون صلوات میفرسنم خداخیرتون بدخ

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بایدبگیم عکستوبزار

نمیشه.. شوهرم ن ظامیه

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

نمیشه.. شوهرم ن ظامیه

باور کنید نه اهل کلاس گذاشتن نه اهل ارایش زیااد نه عمل و اینچیزا هنرم در این حده که برم اصلاح اونم در حد سه ماه یکبار!! خودمم زباد دنبال زیبایی نیستم به درون بیستر از ظاهر اهمیت میدم چادری هم هستم ولی خب از دوران بچگی تااا دانشجوییم کلا همه یه جورایی بهم رسوندن که خیلی نازی یا مثلا میگفتن اون دختر نازه اتاقش کجاس کلا مرکز توجه میشم هر جا پا میزارم و اصلن این قضیه رو دوست ندارم این بچهه هم ول کننن نیسسس نمیدونم کمبودی چیزی داره چشه