2789
عنوان

حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست
خب تو‌که نویسنده ای الان همین حالت میتونه بهترین ایده باشه برات که بنویسی 

نمیتونم خیلی حرف تو دلم مونده داره خفه ام میکنه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خب عزیزم باید حجم کار هاتو بیشتر کنی چند تا دوست مچ هم پیدا کن یا از همسرت بخوا تا باهم گردش برید

دیگه دوست ندارم جایی برم ۱۴ خرداد قراره بریم مسافرت حالم بقدری بده حوصله چیزی ندارم همش دنبال بهانه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر ریختم تو دلم اینطوری شدم انگار حرفی واسه گفتن ندارم

خب این بده 

تو باید سعی کنی تعامل داشته باشی با بقیه که بتونی حرف بزنی درد دل کنی و از تجربیات بقیه استفاده کنی

خب این بده  تو باید سعی کنی تعامل داشته باشی با بقیه که بتونی حرف بزنی درد دل کنی و از تجربیات ...

با هرکس خواستم درد و دل کنم گفت خودت روانشناسی

با هرکس خواستم درد و دل کنم گفت خودت روانشناسی

وااا چه ربطی داره تو نیاز به ۲ تا گوش شنوا داری نه اینکه راهنماییت کنن که 

به نظرم تو انتخاب آدما واسه در دل کردن اشتباه میکنی

وااا چه ربطی داره تو نیاز به ۲ تا گوش شنوا داری نه اینکه راهنماییت کنن که  به نظرم تو انتخاب آ ...

نمیدونم الان احساس میکنم که نیاز مبرمی به بچه دارم هرروز با تصورش زندگی میکنم عاشق بچه ام

نمیدونم الان احساس میکنم که نیاز مبرمی به بچه دارم هرروز با تصورش زندگی میکنم عاشق بچه ام

این خیلی خوبه که به عنوان یه انسان این حس رو داری و این نشونه امید داشتن به آینده شماست برات خوشحالم 

یه کم تحقیق کن اگه باقی شرایط رو دارید اقدام کن 

این خیلی خوبه که به عنوان یه انسان این حس رو داری و این نشونه امید داشتن به آینده شماست برات خوشحالم ...

ممنون🌸🌸

دیگه دوست ندارم جایی برم ۱۴ خرداد قراره بریم مسافرت حالم بقدری بده حوصله چیزی ندارم همش دنبال بهانه ...

مسافرت که اگه کسی بگه بیا باهم بریم من قبول نمیکنم به شرط اینکه هزینه اش رو خودش بده منم توی ماری بهش کمک نکنم واقعا مسافرت رفتن سخته و همچنین بچه زاییدن هم خیلی سخته همین که بهش برسی کلا سخته اولش یه گربه بیار حالا نمیدونم اگه تونستی همون گربه باید سر وقت غذاشو بدی بهش محبت کنی باهاش صحبت کنی خودشو لوس کنه بعدبره بیرون یکم بگرده البته.  اگه عقیم کنی نمیره بیرون یا کلی کار های دیگه که همه برای گربه عاشون انجام میدن ولی در کل بچه زاییدن هزار برابر اون سخت تره چون فکر میکنم دولتی جونیتون هم هست دیگه بهتره زندگی کنید تا بچه‌داری 

و میتونی باشگاه بری و بیرون بری مجموع های تفریحی بری و برای خودت دوست پیدا کنی و با اونا مچ بشی ولی حواست باشی با کی دوست میشی😄💙