2777
2789
برو عمل کن. منم پف داشتم عمل کردم. فوق تخصص چشم. بیمارستان دولتی 2500دادم 8ماه پیش

میشه توضیح بیشتر بدی 

کدوم دکتر. و اینکه کاملا برطرف شد پف زیر چشمت. و کدوم بیمارستان 

برو عمل کن. منم پف داشتم عمل کردم. فوق تخصص چشم. بیمارستان دولتی 2500دادم 8ماه پیش

من چند تا دکتر پرسیدم میگن ۲۵ میلیون.  دکتر رجبی که منشی ش کفت از ۵۰ میلیون به بالا شروع میشه😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر سوال پرسیدم ازت 

بعدش هم کبود شد؟ 

بیشتر بهم بگو کاملا پف زیر چشمت رفت؟

و اینک از داخل تخلیه چربی کرد 

و چطوری بایدباشه که دولتی عمل کنن

چقدر سوال پرسیدم ازت  بعدش هم کبود شد؟  بیشتر بهم بگو کاملا پف زیر چشمت رفت؟ و اینک از ...

سلام یکم کبودی داشتم. ده روز بعدش خوبشد 

مال منو از طریق ملتحمه عمل کرد پوست زیر چشممو بر شنزد ولی روزی که رفتم بخیه ها روبکشمیکی بعد من اومده بود برا اون برش زده بود 

از اولش خیل یبهتر شدم

2500هزینه عملش شد

بیمارستان شهید لبافی نژاد تهران دکتر ویسی

میشه عکس پف زیر چشمتو ببینم

من چند تا دکتر پرسیدم میگن ۲۵ میلیون.  دکتر رجبی که منشی ش کفت از ۵۰ میلیون به بالا شروع میشه😞

سلام یکم کبودی داشتم. ده روز بعدش خوبشد 

مال منو از طریق ملتحمه عمل کرد پوست زیر چشممو بر شنزد ولی روزی که رفتم بخیه ها روبکشمیکی بعد من اومده بود برا اون برش زده بود 

از اولش خیل یبهتر شدم

2500هزینه عملش شد

بیمارستان شهید لبافی نژاد تهران دکتر ویسی

میشه عکس پف زیر چشمتو ببینم

چقدر سوال پرسیدم ازت  بعدش هم کبود شد؟  بیشتر بهم بگو کاملا پف زیر چشمت رفت؟ و اینک از ...

اره ازداخل عملش کرد و چربیها رو برداشت. به شمیگن روش ملتحمه

پف بالا رو هم برمیدارن 

با هزینه جداگانه 2500

برام نوبت عمل زده که پوست زیر چشممو برش بزنه. ولی شما بگو از اول برات برش بزنه. 

دکترش هم فوق تخصص چشمه

سلام دوستای عزیز من یه کلینیک میشناسم که خیلی خوب کار فیلرو انجام میده .توی لینک زیر که مربوط به همون کلینک هست در مورد مزایا و معایب فیلر زیر چشم خیلی خوب توضیح داده

/https://dermatologyclinic.ir/filler-under-the-eyes

سلام دوستای عزیز من یه کلینیک میشناسم که خیلی خوب کار فیلرو انجام میده .توی لینک زیر که مربوط به همون کلینک هست در مورد مزایا و معایب فیلر زیر چشم خیلی خوب توضیح داده

/https://dermatologyclinic.ir/filler-under-the-eyes