2821
2789
عنوان

تب ویروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 10470 بازدید | 25 پست
ممنون

یاقوت جان شما بچتون یک هفته تب داشت دیگ علامت دیگ ای نشون نداده بود آزمایش هم دادید یانه؟دخترمنم چندروزه تب کرده بالا هم هست ادرارش منفی هست خون ندادم هنوز بهم گفت تب ویروسی ولی امروز روزچهارمه نگرانم میشه بکن بگی چیکارکردی ؟

وخدایی که بشدت کافیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یاقوت جان شما بچتون یک هفته تب داشت دیگ علامت دیگ ای نشون نداده بود آزمایش هم دادید یانه؟دخترمنم چند ...

عزیزم .امیدوارم زودتر بچتون خوب بشع . من چندتا دکتر رفتم و آزمایش هم چیزی نشون نداد و همچنان تب بالا بود در نهایت دکتر اجبارا کورتون (بتامتازون یا دگزامتازون ) تزریق کرد . درسته این آمپول رو رشد بچه تاثیر منفی داره ولی خب با تزریقش تب پایین اومد بعد ی هفته . ظاهرا حساسیت و واکنش شدید سیستم ایمنی بدن باعث تب بالا بود که این دارو سیستم ایمنی بدن رو سرکوب میکنه

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
عزیزم .امیدوارم زودتر بچتون خوب بشع . من چندتا دکتر رفتم و آزمایش هم چیزی نشون نداد و همچنان تب بالا ...

ممنون م جواب دادی 

ببین تبش خیلی بالا بود هرچقدرم داذوداذم روزاول کم نمیشد فرداش لرز اضافه شد بردم استامنیفون تزریقی توسرم بش زدن لرز قطع شد روزسوم فاصله تباش بیشتر شد ولی برمیگشت بازم امروز چهارم هست بازم تب کرده 

عفونت ادرار کشتش منفی شده ولی پروتیین وخون دیده شده اونم خیلی کم زده تریس ک دکتر گفت بخاطر تب هست 

بعدتومعابنه گوش وگلوش سالمه 

فقط دست ک رد گفت غددلنفاویش زیر چونه بزرگ شده بکم 

آزیترومایسن داد همین 

بعدگفت بک هفته شد آزمایش ادرار بده دوباره 

هرچی گفتم آزمایش خون گفت نه صبرکن 

آخه تبای ویروسی معمولا ۳ذوز بود دیگ من تجربه ازاین بیشتر نداشتم سرپسرم برای همین میگم نکنه ویروسی نیست عفونت داره جاییش 

بخدا۳تادکتر بردم تواین ۳روز 

شما کورتون زدی کلا قطع شذ؟انتی بیوتیک تدادن؟

دیگ برنگشت پس 

همون ویروسی بود آره ؟

بچتون چندساله بودد؟

ببخش زیادمیپرسما

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون م جواب دادی  ببین تبش خیلی بالا بود هرچقدرم داذوداذم روزاول کم نمیشد فرداش لرز اضافه شد ...

خواهش میکنم .دخترم چهار سالشه . کلا ده روز طول کشید کامل خوب شه تو این ده روز سه نوع آنتی بیوتیک خورد ولی در نهایت همون امپول تب پایین آورد گوش درد داشت قطره بتامتازون داد دکتر . بیماری دخترم بیشتر حساسیت و واکنش شدید بدن بود شایدم ویروس . ولی عفونت خون و ادرار نداشت . شمام دخترتو پیش متخصص خوب ببر و مراقب تبش باش انشالله زود خوب میشه خیلی سخته طول بکشه تب

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
خواهش میکنم .دخترم چهار سالشه . کلا ده روز طول کشید کامل خوب شه تو این ده روز سه نوع آنتی بیوتیک خور ...

ممنون عزیزم ایشالا دخترت همیشه سالم باشه 

والا دکترش خوبه حتی ۳جا متخصص بردم تبش الان کمشده نسبت به روز اول دوم 

ولی چون بی‌علت بود خیلی شدید بود نگران شدم 

وخدایی که بشدت کافیست
خواهش میکنم .دخترم چهار سالشه . کلا ده روز طول کشید کامل خوب شه تو این ده روز سه نوع آنتی بیوتیک خور ...

دختر منم ۵روزه تب داره. اولش ۴ساعت استامینوفن میدادم الان ۶ ساعت ولی اصلا خوب نمیشه.دکتر گفت تا شنبه خوب نشه بیار برا آزمایش. ولی دارم میمیرم از استرس تا حالا بیشتر از ۴روز تب نداشته اونم روزی ۱بار استامینوفن میدادم فقط

ممنون م جواب دادی  ببین تبش خیلی بالا بود هرچقدرم داذوداذم روزاول کم نمیشد فرداش لرز اضافه شد ...

گلم حضور ذهن دارید تب بچتون چند روز طول کشید تا بهبودی؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
عزیزم یادتونه علت تب دخترتون چی بود؟

ویروسی بود تا ۱هفته تب داشت. آنتی بیوتیک هم نمیدونم اثر کرد یا خود ویروس از بین رفت. چون دوباره بردم دکتر آنتی بیوتیک دکتر اول رو عوض کرد بعد اونم تا ۳روز باز تب داشت. 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز