2821
2789
عنوان

پارتی😐

469 بازدید | 24 پست

تا حالا رفتین. من نرفتما میخوام بدونم اونجا چی کار میکنن و خوش میگذره؟ 

کیا تا حالا رفتن؟ "راضی بودین؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

نه بابا 

اینکارا به من نمیاد😐😂

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو تی هم ندیدی ؟ 

تو  تی  چبه😏

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
دعای ندبه میخونن

😐😐😂😂😂😂

نمیشه گفت کلا ممنوعه تو سایت

حالا اگه ممنوع باشه چی میشه؟؟ 

اره مجردى ميرفتم  خوش ميگذشت همه دوست بوديم مطمئن بود

چی میخوردین؟؟ 

جمعه ها فقط دعای کمیل رفتیم 

😂😂

2824
2823
2791
2779
2792