2789
عنوان

شغل ارتش

| مشاهده متن کامل بحث + 7189 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور که خیلی بده 

نه خوبه.  زیاد سخت نیست. 

اگر شهر و استان خودشان داشته باشه همانجا بروند. 

خیلی ها هم اصلا جا به جا نمی‌شوند 

دختر خاله خودم شوهرش ارتشی بود. از اول تا آخر تهران بودند. یکی از شهرستان های استان تهران. 

بیشتر افسر ها جابه جا می‌شوند. 

کسانی که کنکور می‌دهند دانشگاه افسری می‌روند و افسر می‌شوند.  اینها بازنشسته شوند. آخرش سرهنگ م ...

سلام الان آزمون استخدامی میگیرن یعنی چی نوشته کادر اداری شما میگی یعنی دانشگاه نمیبرنمون ؟ آخه تو کنکور نبود اصلا

سلام یه سوال داشتم همسر من در آرنش هستش به من گفته برای دوره سرگردی باید شش ماه بره تهران دوره و اونجا هم خونه نمیدن که من همراهش برم واقعا شرایطش اینجوری هستش یا میشه خونه گرفته که منم همراهش برم دوتا بچه نوزاد دارم واقعا برام سخته تنهایی تو خونه و اینکه در قسمت بهداری کاررمیکنه اصلا کسی که تو این قسمت کار میکنه او میفرستن تهران برای دوره اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه یا اگه کسی اوودارید بیزحمت برام بپرسید مچکرم 

سلام یه سوال داشتم همسر من در آرنش هستش به من گفته برای دوره سرگردی باید شش ماه بره تهران دوره و اون ...

اره عزیز میرن دوره بعش میگن دوره عالی و بعد تقسیم میشن.خونه سازمانی هم برا رسته های خاصی میدن ولی شامل شما نمیشه.منم شوهرم نظامی و تو بهداری

[QUOTE=358243342]اره عزیز میرن دوره بعش میگن دوره عالی و بعد تقسیم میشن.خونه سازمانی هم برا رسته های خاصی میدن تودوره عالی برا بهداری نمیدن

شما کدوم شهر الان خدمت میکنین؟