2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 67 پست

اگ گواهی مقعدی میاره اره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه، اگه خیلی اصرار داشته باشه منم ازش گواهی سلامت میخوام. چطور اونا بخوانو نا نخوایم.

برا مردا گواهی وجود نداره :/ اون کودکوتال اگ درست گفته باشم ک برا هم جنس ن برای رابطه با جنس مخالف ! ک از هزار تا مرد ۱۰ تاشون تمایل دارن ب این موضوع از اون ده تا هم دوتاشون انجام میدن

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
اگ گواهی مقعدی میاره اره

خو اون برا رابطه با دختر نیس رابطه با پسر ک بدرد نمیخوره این گواهی چون خیلی کم پیش میاد

گواهی مقعدی چیه

رابطه جنسی از پشت نداشته باشه از کجا معلوم شاید ی بار تست کرده باشه ک.ی باشه😏🥴😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
یعنی رفته بلانسبت.........داده؟؟؟

اره دیگ اون مگ ب من شک نداره من نداشته باشم؟

برا مردا گواهی وجود نداره :/ اون کودکوتال اگ درست گفته باشم ک برا هم جنس ن برای رابطه با جنس مخالف ! ...

کاش این رسم مزخرف زودتر از بین بره. اگه گواهی سلامت بخوان باید دو طرفه باشه. اونها انتظار دارن دختره سالم و پاک باشه ولی خود پسره هزار تا کار کثیفم کرده باشه اشکالی نداره. 

خودشون هزار تا گند میزنن به ازدواج که میرسن گواهی سلامت میخان😏

بخدا داداش دوست من رو گردنش پر کبودی بعد میگ ی دختر بگیرید برام گوشی نداشته باشه 😐