2777
2789
عنوان

پسرم مریضه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 38 پست
نگران نباش همه چیز درست میشه نگرانی ندارد که خوب میشه فقط خواستم بگم که اتفاقات بزرگ تری هم هست پسر ...

😔😔😔انشالله پسر شماهم زود خوب بشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بینیشو با اسپری سدیم کلراید بشور مرتب. بهش چای دارچینم و دمنوش پونه هم بده.کلا مایعات گرم زیاد بده ب ...

بجز شیر خودم و آب و دوغ هیچ مایعاتی نمیخوره دوغ ک بده ولی چای رو فردا امتحان میکنم الان خوابیده

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
پسر منم دوسه روزه همینجور شده فکر میکنم حساسیته

😔😔😔😔انشاالله زود خوب بشه

سلام عزیزم اولین توصیه ام اینه که آروم باش همه بچه ها همینن و مریض میشن . و اگه احساس می‌کنی نمیتونه ...

قطزه بینی داده دکترش

ی کاری بگم بکن بچه خوب میشه منو دعام کن خدا همین ماه یه پسر سالم بمنم بده. روغن گل بنفشه بگیر به پیش ...

ممنونم گلم

انشاالله خدا ی پسر سالم و تپلی مپلی بهتون بده

دارچین سرفه رو تحریک می‌کنه آویشن بده 

پودر آویشن دارم فقط چطوری بدم؟

شب ها ببرش حموم و بعد خوب بپوشونش تا سرماخوردگی ازبدنش زودتر در بیاد  مایعات بده

ذیشب بردم امشبم بردمش