2777
2789
عنوان

پسرم مریضه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست
نگران نباش همه چیز درست میشه نگرانی ندارد که خوب میشه فقط خواستم بگم که اتفاقات بزرگ تری هم هست پسر ...

😔😔😔انشالله پسر شماهم زود خوب بشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بینیشو با اسپری سدیم کلراید بشور مرتب. بهش چای دارچینم و دمنوش پونه هم بده.کلا مایعات گرم زیاد بده ب ...

بجز شیر خودم و آب و دوغ هیچ مایعاتی نمیخوره دوغ ک بده ولی چای رو فردا امتحان میکنم الان خوابیده

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
پسر منم دوسه روزه همینجور شده فکر میکنم حساسیته

😔😔😔😔انشاالله زود خوب بشه

سلام عزیزم اولین توصیه ام اینه که آروم باش همه بچه ها همینن و مریض میشن . و اگه احساس می‌کنی نمیتونه ...

قطزه بینی داده دکترش

ی کاری بگم بکن بچه خوب میشه منو دعام کن خدا همین ماه یه پسر سالم بمنم بده. روغن گل بنفشه بگیر به پیش ...

ممنونم گلم

انشاالله خدا ی پسر سالم و تپلی مپلی بهتون بده

دارچین سرفه رو تحریک می‌کنه آویشن بده 

پودر آویشن دارم فقط چطوری بدم؟

شب ها ببرش حموم و بعد خوب بپوشونش تا سرماخوردگی ازبدنش زودتر در بیاد  مایعات بده

ذیشب بردم امشبم بردمش