2777
2789
عنوان

پیشگو کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
براساس حرف اون من امسال یا سال دیگه باید ازدواج کنم😁😁😁

براساس حرفش عشق منم باید سه شنبه پیام بده😂😂😂

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲
براساس حرفش عشق منم باید سه شنبه پیام بده😂😂😂

😂بیخیال اینا همش الکیه خخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂بیخیال اینا همش الکیه خخخ

خیلی ادعاش میشه ازش تعریف زیاد کردن همین نی نی سایتیا کلی عروسی دعوت شده که باعثش خودش بوده

خیلی ادعاش میشه ازش تعریف زیاد کردن همین نی نی سایتیا کلی عروسی دعوت شده که باعثش خودش بوده

پس من امسال عروس میشم کللیییییلیییی😂اره منم شنیدم ازبس ناراحت بودم گفت بیا برات فا ل بگیرم که گرفت گفت سه سال دیگه هنو کرونا نبود اره بذااساس حرفش امسال باید عروس شم خخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
پس من امسال عروس میشم کللیییییلیییی😂اره منم شنیدم ازبس ناراحت بودم گفت بیا برات فا ل بگیرم که گرفت ...

مبااارکهههه عروسی منو عشقمم مبارکه😂😂😂🧡

ولی خودش ف ال نمیگیره موکلش جنه اون بهش میگه 

مبااارکهههه عروسی منو عشقمم مبارکه😂😂😂🧡 ولی خودش ف ال نمیگیره موکلش جنه اون بهش میگه 

😂شمااره عروس میشی اما برای من صدق نمیکنه چون من مسیو ندارم براهمین میگم اهمیت نده خودش گفت فا ل که الان میفهمم موکل بوده بیخی خواهر امکان نداره. من عرپس شم امسال خخخخ 

😂شمااره عروس میشی اما برای من صدق نمیکنه چون من مسیو ندارم براهمین میگم اهمیت نده خودش گفت فا ل که ...

خدارو چه دیدی شاید شدی یه پسر همه چی تموم تووووپ اومد خواستگاری زود بله رو گفتی و عروسی کردی تازه اول ساله خواهر😂

من حالاحالاها عروس نمیشم

خدارو چه دیدی شاید شدی یه پسر همه چی تموم تووووپ اومد خواستگاری زود بله رو گفتی و عروسی کردی تازه او ...

ن بابا امکان نداره 😂چه میدونم بعضیااا راس میگن بعضیا دروغ اکثرا دروغه چی بگم والا

ن بابا امکان نداره 😂چه میدونم بعضیااا راس میگن بعضیا دروغ اکثرا دروغه چی بگم والا

چرا امکان نداشته باشه آخه