تو اون هفته میرم دکتر ولی از یک ساعت پیش که فهمیدم دیگه از ناراحتی حتی خوابمم امشب دیگه نمیبره قضیه اینجوریه که امشب خالم داشت میگفت سنگ کلیه داشته و ادرارش خیلی قرمزش بوده و حتی قهوه ایی بوده ( پریود نبوده) بعدش دکتر بهش میگه سنگ داره ولی زیاد مهم نبوده براش تا وقتی که سر به درد بر میداره کلیه و میگفت حتی از درد زایمان هم بد ترع بعد مامانم گفت فاطمه ( من ) چند وقتیه میگه پهلو سمت راستم درد میکنه و امروز وقتی ادرار کردم خیلی میسوخت (فقط همین امروز ) قبلش هم مامانم لدون گفتن دکتر گفت کلسیم بخور قدت بلند شه منم نمیدونستم برای کلیه بدع خوردم و الان هیچی معلوم نیست ولی احتمال ۹۹.۹۹ صدم سنگه و الان هم با مامانم قهرم که چرا برای خودش بی خود تجویز کرده و کلیه منو خراب کرده اخع مامانع منم مثل مامانای بقیه نیست که یه چیزی که ازم میبینه تا ۱۰۰۰ سال بعد همینجور اونو چوب میکنه میزنه تو سر ادم که هم الان روحمو باختم به خاطره قدم و هم استرس اظرابی شدم و هم اعتماد به نفس ندارم و هم زده کلیمه خراب کردع اگرم چیزی بهش گفتیم که اخرش خودم بدهکار میشم 🥺🥺🥺
فرض میکنیم خدایی نکرده داشته باشید. درمانش آب فراواااان بخصوص ولرم ناشتا صبح دولیوان. بعد ماالشعیر ...
بابا من خودم عاشق ابم صبح تا شب پا یخچال افتادم نه اخع اینم سر کوفت میکنندتو سرم میگن اینقدر اب نخور اینقدر اب نخور شب جیش میکنی تو جات بابا اخع مگه من بچم 🙃 احح گند زدن تو زندگیم بخاطر این حرفاشون و کاراشون
بله برای درس تحصیل حرف ندارن حتی استرسمم اینقدر شدید بود که زد به معدم صبحا ساعت پنج بلند میشدم انگار یکی منو کوک کرده بود بالا میوردم که اخرش بردندم دکتر گفت ماله استرسه باید بره پیش مغز و اعصاب که الان خداراشکر خیلی بهتر شدم هم معدم خوب شده هم استرسم پایین اومده دیگه خودش فهمید گند زده تو همه جونم گفت یکشنبه میبرمت دکتر
چرا اینقدر این موضوع را برای خودت بزرگ میکنی!؟ خیلیا سنگ کلیه دارن. مهم نیست. آسیبی به کلیت نمیزنه. فقط زیاد آب بخور. سنگ کلیه بیشتر جنبه ارثی داره. زیاد آب بخور . تشنگی و خشکی کلیه یکی از زمینه های تولید سنگ هست . در طول روز زیاد آب بخور