2777
2789
عجبببب  خب تاثیریم داشت تو زندگیت؟

اره ۳۴ سالمه بخدا همه میگن قیافت جذابه و خوشگل ‌.دخترخوبی و نجیب هم هستم وتحصیل کرده اما مجردم .کلا تو کارم و زندگیم گره افتاده . خستم .اون خودش یه پاش دعا گر بود باهمین دعا گرفتن بلاخره دوس پسرش ازدواج کرد ازمن کوچیکتره بچه دارن .منم میخوام برم پیش سید .شاید فرجی شد . تنهام‌میترسم برم .باید پول داشته باشم فعلا کتاب خریدم و ثبت نام آزمون و .. بزارم ماه بعد برم .بامادرم برم شاید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۳۴ سالمه بخدا همه میگن قیافت جذابه و خوشگل ‌.دخترخوبی و نجیب هم هستم وتحصیل کرده اما مجردم .کلا ...

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم مام نشون ی آشنامون بدیم ببینیم چی هست :(

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم مام نشون ی آشنامون بدیم ببینیم چی هست :(

اینا دعا گرفتن براتون .این دخترداییم بهم حسادت میکرد کلا بامن لج بود آخرم دعوامون شد چندساله قهرم خدا لعنتش کنه . ممنونم عزیزم .ببر پیش دعاگر باطل کنه .احتمال زیاد خواست رزق و روزی اتون خراب کنه .بخدا ببر نشون بده ببین اگه همینو بهت نگف

اینا دعا گرفتن براتون .این دخترداییم بهم حسادت میکرد کلا بامن لج بود آخرم دعوامون شد چندساله قهرم خد ...

ای خدا آره واقعا احتمالش هست ینی هیچکدوم از عموهام چشم خوشبختی مارو ندارن احتمال میدم کار خودشون باشه:(

2790
2778
2791
2779
2792