2777
2789
عنوان

چرا اخههه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست
خیلی رفتار زشتی بوده  ولی بنظر من این رفتار بیشتر ریشه در تعصبات تیمی داره  نه قومیتی&nb ...

اونکه صد البته خوب بد همه جا هست 

ولی این رفتار دیگه تهش بودههه 

ادم حس میکنه اینا تو باغ وحش بزرگ شدن 

توهین نمی کننم 

رفتار خودشون نشون بده 

بعد اصن هوادر پرسپولیسی نبوده که حداقل چهارتا فحش بدن اونا 

اینا این کارو کنن  

قابل درک نبوده اصن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزایرانیاماروسفیدکردن تومصرف بهینه ی اب وبرق وگازومنابع طبیعی.اونم کروناکه بیشترباورنداشتن ومسخ ...

تو دوره کی بود 

مغول به ایران حمله کرد من فک میکنم از نسل مغولیم😑 

کوروش داریوش باشیم از این کارا 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
اونکه صد البته خوب بد همه جا هست  ولی این رفتار دیگه تهش بودههه  ادم حس میکنه اینا تو با ...

بله در زشتی رفتارشون هیچ انکاری نیست 

متاسفانه طرفدارا (مخصوصا فوتبالی ها )افراط و تفریط توی رفتارشون بسیار زیاده 

ک اونم بر میگیرده ب تعصبات بی جا و بی جهتشون 

وای جدی؟آبروی شهر خودشون و بردن که

ابروی یه ایران 

فک کن کشورهای دیگه بفهمنن